Pat plutitor

 

Un pat plutitor, placări cu lemn și o soluție ingenioasă pentru televizor, acestea sunt elementele ce transformă această garsonieră din Cluj într-un cămin modern, practic și tineresc. Ce idei putem prelua în amenajarea propriului spațiu restrâns, aflăm din cele ce urmează.

 

Pat plutitor

 

Construit pe comandă în așa fel încât să pară o parte integrată a peretelui, patul suspendat, ce îți dă impresia că plutește, ajută foarte mult la senzația de spațiu la interior. Lumina ce vine de sub el crește vizual suprafața camerei, iar impactul în decor sporește estetica camerei.

 

Pat plutitor

 

Peretele placat cu lemn încălzește finisajele austere – albul imaculat de pe pereți și plăcile ceramice gri de pe podea. Trecerea dintre dormitor și baie se realizează cu ajutorul unei uși glisante. O alegere practică pentru spațiile mici.

 

 

În cazul în care familia a crescut în ultimul timp și cauți un apartamente 3 camere București îți recomandăm să nu uiți de extrasul de carte funciară.

 

Pat plutitor

 

Ne place foarte mult modul în care televizorul a fost amplasat în amenajare. Suportul rotativ permite întoarcerea cu ușurință a televizorului spre living sau dormitor, în funcție de unde ai chef să vizionezi emisiunea ta preferată. În plus, suportul TV asigură și o delimitare vizuală între zona de seară și cea de zi, dar și spații de depozitare pentru jocuri, DVD-uri sau cărți.

 

Pat plutitor

 

Bucătăria, deși se întinde numai pe un perete, este dotată cu toate cele necesare. Cuptorul și mașina de spălat la bază, împreună cu corpurile de depozitare, iar pe blat, pentru a maximiza zona de gătit, au fost plasate o chiuvetă din inox de mici dimensiuni și o plită cu inducție cu doar două ochiuri.

 

 

Pentru a nu încărca vizual zona, proprietarii au ales ca, în locul corpurilor suspendate închise, să folosească pentru depozitare polițe cu benzi LED. Astfel, zona este îndeajuns de luminată pentru a vedea produsele de care ai nevoie de pe raft, dar și ce gătești pe blat.

 

 

Între bucătărie și living (format practic doar dintr-o canapea extensibilă) o masă cu patru scaune funcționează ca și separator vizual, dar și ca loc de luat masa împreună cu prietenii.

 

 

În baie, un neon colorat creează o atmosferă electrizantă pentru plăcile în formă de fagure. Peretele de sticlă ce separă dușul de restul băii este o alegere inteligentă în astfel de spații restrânse deoarece lasă lumină să pătrundă în întreg spațiul.

 

 

Foto: AirBnb

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful