Cadă în living, tonuri de negru și perete de sticlă într-o garsonieră din Cluj

 

Cine a spus că spațiile mici nu pot avea un aer luxos și extravagant? Cu siguranță acel cineva nu a fost proprietarul acestei garsoniere din Cluj. Haideți să descoperim împreună, din cele ce urmează, cum putem aduce stilul modern și senzația de hotel de lux într-o micuță garsonieră

 

 

Poate că o cadă în mijlocul casei nu este prima opțiune a multora dintre noi, însă această garsonieră se închiriază în regim hotelier de aici, iar nevoia de a epata poate face diferența dintre a avea clienți în fiecare zi sau de a aștepta weekend-urile aglomerate pentru a închiria.

 

Mozaicul din spatele canapelei este unul dintre elementele amenajării preferate de noi. Culorile, la fel de sobre ca și în restul interiorul, dar și formele asimetrice aduc dinamism amenajării.

 

 

Cu toate acestea, dacă aveți de gând să aduceți cada în dormitor, sau de ce nu, în living, este bine de știut că podeaua cu plăci ceramice sau din lemn tratat va face diferența atunci când ieșiți picurând din micul loc de relaxare.

 

 

Dormitorul a fost închis între pereți de sticlă. Soluția a fost aleasă nu doar pentru a spori existența elementelor moderne în amenajare, ci și pentru a lasă lumina naturală să pătrundă cu ușurință în zona de seară.

 

 

Contrastul dintre patul textil, cărămida expusă, placajul de lemn, sticla din pereți și finisajele în culori închise aduc atmosfera modernă la interior și creează un decor masculin. Puteți recrea lumina de accent de lângă pat cu ajutorul acestui lampadar sau al acestor veioze.

 

 

Lemnul închis la culoare și finisajele lucioase din spațiile de depozitare de pe hol îți povestesc despre stilul modern pe care îl vei întâlni în cameră și bucătărie.

 

 

Elementele de lemn din tavan încălzesc tonurile sumbre de gri din corpurile de bucătărie și din plăcile ceramice de pe podea, dar și pun în evidență volumele inedite create în această zonă cu ajutorul jocului de lumini artificiale.

 

 

Garsoniera se bucură și de o terasă spațioasă, numai bună pentru serile calde alături de familie și prieteni.

 

 

În baie, elementele precum lemnul, sticla și metalul, prezente în întreaga amenajare, își revendică și ele dreptul împreună cu paleta cromatică sobră în tonuri de gri, alb și lemn natural.

 

Foto: Airbnb

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful