Inițial, această garsonieră avea fiecare spațiu de la interior compartimentat. Proprietara a renunțat la pereții ce despărțeau bucătăria de cameră, dar și la semi-pereții ce separau livingul de dormitor.

 

 

Astfel, întreg spațiul este inundat de lumină naturală, iar interiorul este aerisit. Ne place foarte mult soluția găsită pentru televizor. El poate fi rotit spre canapea sau pat cu ușurință, ajutând în același timp la separarea vizuală a spațiilor.

 

 

Proprietara nu gătește prea mult, acesta a fost unul dintre motivele pentru care bucătăria a fost deschisă către living. Un alt motiv este lumina naturală ce acum ajunge și în acest spațiu, dar și posibilitatea de a crea pe blat un loc de luat masa.

 

 

Foto: MiCasa 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful