căsuță în copac

De la natură în natură, rustic și contemporan într-o căsuță în copac din Peșteana, Hunedoara

 

O căsuță în copac, visul oricărui copil, visul celor ce doresc să exploreze natura și tot ceea ce are ea de oferit, iar la finalul zilei să se retragă într-un loc ce aparține tot naturii.

 

 

Timpul a trecut, dar dorința de a avea un astfel de loc, chiar și pentru puțin timp, a rămas neschimbată. Pentru a vă îndeplini acest vis, 2 pasionați de natură au creat o căsuță inedită, Transylvania Tree House, un colț de relaxare aflat în localitatea Peșteana, județul Hunedoara, loc ce vă oferă o experiență unică, în propria căsuță în copac pe care o puteți rezerva câteva nopți de pe Airbnb.

 

căsuță în copac

 

Treptele ce duc la această căsuță te introduc treptat în atmosfera unică, creată de natură, fiecare pas făcut te deconectează de urban, de aglomerație și te introduce într-o nouă poveste, unde natura îți oferă posibilitatea de a explora. Dacă îi luați și pe pici cu voi, nu uitați să le aduceți și câteva jucării precum my little pony sau lego ninjago.

 

 

Căsuța combină designul rustic cu cel contemporan. Lemnul este rege în această amenajare, iar mobilierul ales este unul simplu, rustic sau retro, integrându-se perfect în decor și oferind senzația de căldură și liniște.

 

căsuță în copac

 

Un dormitor pentru două persoane te așteaptă la mezanin, accesul se face cu ajutorul unei scări din lemn, iar spațiul oferă intimitatea necesară unei nopți în apropierea naturii.

 

 

Geamurile mari și ușa de sticlă oferă posibilitatea luminii naturale de a inunda spațiul. Astfel, lumina mângâie lemnul, scoțând în evidență textura fibroasă a acestuia.

 

 

Proprietarii acestei case au amenajat și un balcon, loc de unde poți observa cum, timid, razele răsăritului mângâie orizontul, iar fiorul rece al dimineții este domolit de mirosul cafelei proaspăt preparate.

 

căsuță în copac

 

Căsuța are o baie, afară, în natură, pentru că, da, până la urmă aceasta este una dintre părțile faine ale unei astfel de experiențe. Pe lângă ea, există și un duș exterior ce funcționează cu apă caldă în majoritatea timpului, excepție fiind în lunile foarte friguroase de iarnă.

 

 

Căsuța nu are televizor și nici bucătărie. Mâncarea se poate prepara afară, pe grătar, iar de televizor chiar nu ai nevoie. Totul a fost gândit special pentru a îți permite să te destinzi și să uiți de toate grijile cotidiene.

 

căsuță în copac

căsuță în copac

căsuță în copac

căsuță în copac

Foto: Airbnb

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful