Verde mentă și galben muștar într-un apartament din centrul Bucureștiului

 

Acest apartament decorat în stil modern așteaptă nerăbdător turiștii sau îndrăgostiții în vizită la București. S-a pregătit în cel mai mic detaliu: și-a asortat căptușeala canapelei în nuanțe de muștar și verde-mentă. A citit și el pe Jurnal că se poartă culorile tari și-a dat frâu liber imaginației. S-a jucat cu nuanțele prin toate încăperile și bine a făcut, căci rezultatul e de excepție.

 

 

Apartamentul a mărturisit că a început pregătirea de la camera principală. Verdele-mentă l-a injectat în perne, lampă și rama tablourilor, dar și-a spus că merge să strecoare puțin și prin covor. Cu muștarul nu a insistat în prea multe piese, s-a rezumat pentru această cameră la canapea. În ceea ce privește accesoriile, a mizat pe auriu.

 

 

Este destul de riscant să te aventurezi în dispunerea unor accesorii sau piese de mobilă încărcate în detalii sau foarte colorate. Totul trebuie să fie gândit foarte bine în această situație, căci un mic detaliu poate strica toată imaginea camerei. Deși apartamentul de față este destul de colorat, nimic nu este ales aleatoriu, de la culori până la cele mai mici obiecte.

 

 

Pentru a recrea o atmosferă intimă sau chiar romantică în propriul apartament, încearcă să te folosești de aceste lumânări led sau de aceste lămpi de veghe.

 

 

Pentru a scoate în evidență obiectele de decor alegerea cea mai bună pentru mobilă este un model alb și minimalist. Astfel, culorile accesoriilor par mult mai intense.

 

 

Pentru amenajarea băii s-a renunțat la tonurile vesele de culoare pentru un decor simplu în alb și negru.

 

 

Dormitorul este și el în același stil, cele două nuanțe ale apartamentului sunt prezente și în această încăpere.

 

 

Bucătăria a primit o amenajare simplă și practică. Ne plac foarte mult mânerele din piele de la corpurile de mobilier.

 

 

Cu toate acestea, cel mai mare atu al apartamentului este terasa și panorama superbă asupra centrului vechi din București. Dacă vreți să cunoașteți și voi acest apartament primitor, îl puteți închiria pe Airbnb.

 

 

Text: Elisa Perțea Foto: Airbnb

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful