Influențe retro și graffiti în dormitor într-un apartament de 4 camere din București

 

Bucureștiul nu este chiar pentru oricine. Trebuie să fii încărcat cu o doză zdravănă de energie. Poate am putea adăuga și o doză de pasiune pentru neconvențional pentru a întregi tabloul (de fapt, graffiti-ul, ca să fie în ton cu locația). În cazul în care nu ne crezi, iată unul dintre apartamentele moderne și pline de viață din capitală. Dacă îți place foarte mult, îl poți și închiria de aici.

 

 

Culorile electrice sunt prezente în majoritatea încăperilor, însa nuanța care predomină este royal-blue – culoarea anului 2020. Scaunele și canapeaua din living sunt scăldate în nuanța marină. Accentele lemnoase încălzesc încăperea și creează o armonie perfectă a culorilor.

 

 

Apartamentul este unul amplu (150 mp) și plin de personalitate. Living-ul este colorat în roz pudrat și royal-blue, nuanțe neutralizate de lemnul parchetului și al mobilierului. Decorațiunile îți fură ochii, iar fiecare detaliu este bine gândit, tocmai pentru a crea o amenajare modernă și jucăușă. Lumina scaldă încăperea, deci dacă ești unul dintre turiștii pasionați de fotografie, încăperea te va ajuta să imortalizezi cele mai bune poze.

 

graffiti în dormitor

 

Piesele de mobilier sunt alese cu mare grijă, iar stilul retro și cel contemporan sunt foarte bine îmbinate. Îți amintești mobila veche a bunicilor? Destul de îmbâcsită, dar cu multă valoare sentimentală. Iată cum poți să o recondiționezi și să o scoți în evidență cu foarte puțin efort: o lăcuire rapidă și alăturarea unor ornamente, precum câteva vase de lut sau un tablou modern. Aceste idei de mobilă de sufragerie retro sau vintage te pot ajuta să recreezi un astfel de spațiu.

 

 

Într-un astfel de spațiu, curățenia poate ocupa destul de mult timp. Un aspirator Karcher îți poate fi de folos dacă te bucuri de un astfel de spațiu.

 

 

Șah? Bucătăria este într-o adevărată bătălie cu baia, iar dacă vrei să te bucuri de o ceașcă de cafea în această încăpere, poți foarte bine să îți asumi un rol de pion. Deși aceste încăperi se joacă în alb și negru, stropii de royal-blue sunt presărați și aici. Ascunsă în aceste camere este și o idee ingenioasă de decorare: o culoare va ieși mult mai bine în evidență într-un cadru neutru și nici nu este nevoie de prea mult efort: o vază, un taburete, accente subtile și detalii electrice.

 

graffiti în dormitor

 

Dormitorul principal al apartamentului aduce adevărata surpriză a amenajării, un graffiti plin de culoare transformă încăperea și aduce zâmbetul pe buze.

 

graffiti în dormitor

graffiti în dormitor

graffiti în dormitor

graffiti în dormitor

 

Apartamentul are  trei dormitoare, fiecare cu personalitatea lui. În cazul în care ești o persoana mai delicată, elegantă și rafinată, cel mai probabil vei prefera dormitorul pudrat cu nuanțe pastelate.

 

graffiti în dormitor

 

Text: Elisa Perțea Foto: Airbnb 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful