Lemn și pereți de sticlă într-o casă de vis din Spania

 

Dacă ar fi să facem o listă cu ce ar trebui să conțină o casă de vacanță, cu siguranță nu am omite: nisip, culori calde și relaxante, piese de mobilier moderne, posibilitatea de a intra și ieși în picioarele goale și o panoramă cât mai largă asupra mării. Exact aceste detalii le-au fost oferite de architectul Berta Garrido, de la studioul de arhitectură și design interior Estudio Sosters, familiei norocoase cu 4 copii ce a cumpărat această superbă casă.

 

 

Unul dintre marile atu-uri ale proprietății sunt terasele în trepte ce coboară spre mare. Ele au primit destinații diferite, pe nivelul inferior este piscina, urmată la nivelul superior de o terasă spațioasă ce se deschide direct din casă.

 

 

Terasa oferă și locul perfect pentru cinele răcoroase pe timpul verii, împreună cu familia și prietenii, iar priveliștea nelimitată asupra mării aduce calmul de care toți au nevoie după o zi plină de peripeții cu copiii.

 

 

Microcimentul, ușor de curățat, cu aspect natural și răcoros a fost folosit ca și bază a podelelor în toată casa. Împreună cu textilele naturale, covoarele din fibre și grinzile de lemn, interiorul prinde un contur confortabil și o amenajare la limita dintre rustic, mediteranean și contemporan.

 

 

O astfel de casă poate atrage atenție nedorită, dacă vă permiteți un asemenea paradis, cu siguranță veți avea nevoie de un kit de supraveghere video, dar și de porți culisante.

 

 

Blatul din piatră naturală din bucătărie aduce contrastul cromatic de care amenajarea în tonuri neutre de culoare are nevoie.

 

 

La nivelul inferior, unde este și mai răcoros pe timp de vară, sunt un living, dormitorul matrimonial și camerele copiilor. În living, fibrele naturale și piesele de mobilier din lemn, împreună cu grinzile expuse crează decorul confortabil și relaxat pe care proprietarii și-l doreau.

 

 

Spațios și cu o paletă cromatică tomnatică, dormitorul matrimonial are la capătul patului, ca și tăblie, un sistem de piese de mobilier integrate ce oferă spații de depozitare.

 

 

Pentru amenajarea băii, microcimentul de pe podea a fost ridicat și pe pereți, astfel finisajul este protejat, iar decorul interior este uniform.

 

 

Foto: El Mueble 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful