Amenajare interioară ce a pornit de la un tablou într-o mansardă din București

Amenajare interioară

 

Bine ați venit acasă, în mansarda de 68 m², din București, a Anei-Maria. De la ce a pornit amenajarea acestei case, care au fost cele mai dificile momente și care sunt cele mai dragi obiecte din amenajare aflăm, chiar de la proprietar, din cele ce urmează.

 

Amenajare interioară

 

”Muzică, iubire, liniște, echilibru, armonie, bucuria de a trăi, căldură și primitor –  acestea sunt cuvintele ce au stat la baza decorului interior” ne-a spus Ana-Maria când am început discuția despre mansardă.  ”Am pornit de la tabloul cu trubadurul care, de altfel, a fost și unul din reperele cromatice ale amenajării” continuă proprietara punctând faptul că, înainte, mansarda avea o amenajare mohorâtă, cu o cromatică neutră, însă cu o priveliște superbă asupra Bucureștiului.

 

 

Din întreaga amenajare, Ana-Maria se simte cel mai bine în living, nu doar pentru că decorul o reprezintă ci și pentru că aici se regăsesc toate obiectele ei preferate. Pe primul loc se află, desigur, tabloul realizat de Iulia Lavinia Falcan, urmat de aripile  Andrei Roman pe care le-a cumpărat la o licitație cu scop caritabil organizată pentru Hospice Casa Speranței. Și nu în ultimul rând taburetul: ”L-au primit părinții mei când s-au căsătorit. Făcea parte dintr-un ansamblu pentru dormitor. Este singura piesă din acel dormitor pe care am păstrat-o și pe care am avut grijă să o introduc în fiecare amenajare (a fost retapițat de câteva ori ?)”

 

 

În bucătărie, albastrul turcoaz, preluat, desigur, din tabloul din living aduce dinamism interiorului, dar și împarte spațiul între zona funcțională, cea de gătit, și locul de luat masa. Dacă sunteți în căutare de plite incorporabile pentru amenajarea bucătăriei, le puteți încerca pe acestea. De asemenea, pentru cuptoare incorporabile, puteți intra aici.

 

Amenajare interioară

 

Tavanul din baie continuă detaliile cromatice ale tabloului cu trubadur din living. ”El a fost inspirat din Enjoy the Silence (Depeche Mode) și executat absolut mirific de către Iulia Lavinia Falcan și Alina Mavru, două dintre cele mai dragi prietene ale mele de la care am învățat foarte multe, mai ales când vine vorba de cromatică și iscusință a mâinii.”

 

Amenajare interioară

 

Întrebată de provocările amenajării, Ana-Maria ne-a spus că nu au fost chiar cele așteptate. ”Am avut, mai degrabă, probleme care au ținut de vicii de construcție și, de aceea, am fost nevoită sa mai investesc un buget considerabil pentru reparația acoperișului.”

 

Amenajare interioară

 

Foto: Andrei Gindac

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful