Tonuri pastelate de culoare într-o casă cu o grădină de 40 m²

 

Ilonka și soțul ei, Eric, au cumpărat această casă cu mai bine de 20 de ani în urmă. Chiar dacă atunci era dărăpănată, proprietarii s-au îndrăgostit de grădina spațioasă, de 40 m², ce aparține proprietății. Cum au reparat casa și cum s-au folosit de grădina spațioasă, aflăm din cele ce urmează.

 

 

Imediat după achiziție, cei doi soți au început să lucreze la casă singuri, fără ajutor, pentru a economisi cât mai mult. Au schimbat podelele, sistemul de încălzire, ferestrele și au recondiționat pereții atât la interior cât și la exterior.

 

 

Zona de zi, compusă din living, bucătărie și zona de luat masa dau direct în grădină. Ferestrele mari, cu două uși exterioare din sticlă, permit luminii naturale să intre la interior, dar și accesul nelimitat din casă spre exterior.

 

 

Paleta cromatică extrem de caldă și primitoare este compusă din accente de verde olive și roz pastel, frumos acompaniate de accente de lemn și alb imaculat.

 

 

Living-ul se învârte în jurul șemineului original al casei, pe care proprietarii nu îl mai folosesc, însă l-au recondiționat și amenajat în așa fel încât să devină piesa centrală a zonei de zi.

 

 

Podelele din întreaga casă sunt din lemn de stejar, iar barul din bucătărie ce leagă această cameră de zona de zi a fost finisat cu mozaic din piatră naturală. Ambele au fost alese în nuanțe calde, tocmai pentru a încălzi interiorul.

 

 

Pentru a economisi bani, mobilierul din bucătărie a fost revopsit în alb, iar blatul schimbat complet. Astfel a fost obținută o bucătărie nouă, perfect funcțională.

 

 

La fel ca în restul spațiilor, și în dormitor nuanțele pastelate de roz sunt atent combinate cu lemn și fibre naturale pentru a crea o amenajare călduroasă și primitoare.

 

 

În baie, vechile grinzi au fost vopsite în alb, iar accentele de culoare din covor și prosoape oferă dinamism camerei. Pentru renovarea propriei băi puteți alege unul dintre aceste lavoare cu piedestal, pentru mai multă eleganță, dar și unul dintre aceste vase de toaletă.

 

 

Spațiul generos de la exterior le-a permis proprietarilor ca, pe lângă un loc perfect de relaxare în nopțile călduroase din Spania, să poată construi și o căsuță de vară, perfectă pentru relaxare atunci când soarele arde prea tare.

 

 

În căsuța din grădină, pe lângă accentele de roz pastel, verdele plantelor naturale, lemnul este la putere. Atât în structura deschisă cât și în băncile realizate de proprietari.

 

Foto: MiCasa

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful