Arhitecții și designerii de interior de la GH&AA au regândit complet distribuția acestui apartament pentru a profita de lumina naturală, dar mai ales pentru a le oferi proprietarilor un spațiu practic și funcțional.

 

 

Inițial cei 50 m² erau compuși din 3 dormitoare și un living înghesuite, o baie mult prea mare, o bucătărie și un hol. Arhitectul a decis să elimine un dormitor pentru a da mai mult spațiu living-ului iar din baia destul de mare au creat 2 băi ceva mai micuțe.

 

 

Living-ul este separat vizual de sufragerie și bucătărie cu ajutorul unor panouri din oțel vopsite în gri.

 

 

Foto: M. Yeleq Via: Micasa

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful