Gri cu accente de galben in sufragerie

Gri cu accente de galben într-un proiect de amenajare pentru o familie cu 2 copii din București

Gri cu accente de galben in sufragerie

 

Un cuplu tânăr cu două fete gemene de 10 ani au apelat la designerii de interior și arhitecții de la studioul Next Interior pentru proiectul de amenajare a viitoarei lor case dintr-un cartier liniștit al Bucureștiului. Ce și-au dorit și cum au transpus designerii de interior dorințele lor într-un proiect de amenajare practic, contemporan și primitor, află din cele ce urmează.

 

Gri cu accente de galben in sufragerie

 

”Încă de la prima discuție cu proprietarii ne-am dat seama că sunt o familie căreia îi place să socializeze, care se simt bine atunci când sunt înconjurați de prieteni, așa că ne-am dorit să le creăm un mediu propice pentru întâlnirile cu prietenii” ne spun designerii. Astfel, punctul central al amenajării a devenit open space-ul de la parter unde a fost integrată bucătăria, zona de living și cea de luat masa.

 

Gri cu accente de galben in living

 

Conceptul amenajării a pornit de la forma bucătăriei, care se dorea a fi destul de generoasă. Designerii au venit cu ideea de a da dublu rol uneia dintre laturi: front de lucru pentru bucătărie și bar pe partea dinspre locul de luat masa. ”Nu am vrut să propunem orice fel de bar, ci unul care să pară că plutește, suspendându-l pe picioare din sticlă. Și pentru că proprietarii sunt colecționari de vinuri, ne-am propus să îi creăm un spațiu de expunere a sticlelor, ce pot fi admirate în timp ce urci scările” detaliază echipa de designeri de interior.

 

Fiecare secțiune a acestui open-space este iluminată individual de corpuri de iluminat alese special pentru a pune în valoare zona, dar și pentru a diferenția spațiile între ele. Aceste lămpi vă pot ajuta să creați în propria casă un astfel de ambient.

 

Gri cu accente de galben in bucatarie

Gri cu accente de galben in bucatarie

living modern cu bucatarie deschisa

 

În ceea ce privește decorul, designerii au pornit de la o paletă cromatică bazată pe nuanțe de gri pe care au ales-o împreună cu proprietarii și au stabilit că trebuie să existe și un accent de culoare: galbenul. Astfel, proiectul de amenajare propune o viziune fresh, contemporană, curată, dar sofisticată și spectaculoasă în același timp.

 

scara din lemn

suport pentru vin

Gri cu accente de galben in camera copiilor

 

În camera fetelor accentul a căzut pe zona de paturi, transformate în elemente scenografice tip căsuță, motiv ce se găsește și pe ușile dulapurilor. Aici paleta cromatică a fost îndulcită cu accente de roz prăfuit. Iar pentru baia fetelor au fost alese două lavoare tip bol, câte unul pentru fiecare, și pentru o cadă freestanding, pusă în evidență de plăcile ceramice lucioase, cu aspect de marmură.

 

Gri cu accente de galben in camera copiilor

baie cu marmura

dormitor contemporan

 

Proprietarii își doresc un dormitor matrimonial wow, cu vedere către baie. Soluția a fost crearea unui decor scenografic, prin numeroasele suprafețe lucioase și utilizându-se mai multe surse de iluminat. Zona dușului din baia matrimonială este complet vitrată către dormitor, și, pentru a continua motivul reflexiilor, au fost alese pentru pereții dușului plăci cu forme geometrice cu aspect de oglindă.

 

dormitor contemporan

dormitor contemporan

dus negru

 

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful