Butoi ca și chiuvetă de bucătărie

 

Când aveți drum prin Brașov pentru relaxare, ori dacă aveți nevoie de inspirație pentru amenajarea unei garsoniere „altfel”, am găsit pe Booking – The Artist’s Corner – o garsonieră plină de personalitate, cu multe idei haioase, perfectă pentru o vacanță scurtă sau pentru a vă inspira. Am stat în ea patru nopți, am plătit 350 de lei și vrem să vă plimbăm și pe voi într-un tur virtual al ei.

 

Butoi ca și chiuvetă de bucătărie

 

Fără îndoială bucătăria a fost locul ce ne-a atras de la primul pas. Butoiul de Jack Daniels funcționează ca și chiuvetă de bucătărie. El se deschide pentru acces la țevi și scurgere, în cazul în care trebuie reparat ceva. Corpul de iluminat central din bucătărie este creat tot dintr-un butoi, ceva mai mic este drept, însă completează perfect decorul de pub al spațiului.

 

garsoniera in brasov

 

În fiecare colț al garsonierei te așteaptă o mică surpriză, cuțitele se odihnesc printre cărți, iar capul unei greble vechi a devenit un suport perfect pentru paharele de vin.

 

grebla ca si suport de pahare

 

În zona de zi și cea de seară, piesele mari de mobilier au fost realizate din paleți. Patul este compus din 4 paleți mari, plus unul pe verticală ce funcționează ca și tăblie, biroul, realizat tot din paleți a fost vopsit în galben, iar canapeaua extensibilă stă pe o structură din lemn nefinisat. Chiar și televizorul este încadrat în câteva stinghii de lemn, pentru a se integra perfect în decor.

 

pat din paleti in garsoniera

pat din paleti in garsoniera

 

Toate corpurile de iluminat din casă sunt create din alte obiecte. Lustra din cameră are trei becuri pe o ramură de copac, iar veioza de la birou este o veche mașină de măcinat. O altă mașină de măcinat luminează de pe tavan holul. Corpuri de iluminat pentru diferite amenajări găsiți oricând aici.

 

pat din paleti in garsoniera

pat din paleti in garsoniera

 

Balconul este destul de spațios și are o priveliște frumoasă asupra Brașovului. Garsoniera este situată în cartierul Tractorul, lângă Mallul Coresi.

 

birou galben

 

În baie, un sombrero este responsabil de lumina artificială, iar elementele din lemn, vizibile în întreaga amenajare, își ocupă locul aici sub forma unei scări pentru depozitare și a accesoriilor pentru săpun și periuțe de dinți. Aceste baterii pentru baie vă pot fi de folos în cazul în care doriți să schimbați decorul băii în această vară.

 

idee de amenajare baie

idee de amenajare baie

 

Simpatic foc este și dulăpiorul din baie, o fostă valiză, recondiționată cu o oglindă atașată.

 

idee de amenajare baie

 

În hol, o bancă și un cuier din paleți au fost vopsiți în negru cu picățele albe. Garsoniera poate fi închiriată în regim hotelier de aici.

 

banca din paleti

 

Foto: Booking

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful