Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 1

 

Când au cumpărat această casă din Barcelona, proprietarii știau că au găsit locul perfect pentru familia lor. Însă amenajarea interioară era lipsită de confortul și eleganța la care au visat și care ar fi pus spațiul și mai mult în valoare. Designerul de interior Asun Antó le-a împlinit și acest vis. Cum? Aflăm din cele ce urmează.

 

idee de amenajare intrare in casa

 

Primul lucru care trebuie să îți treacă prin minte când intri în casă este ”ce amenajare elegantă”. Aceasta a fost principala cerere a proprietarilor, împreună cu: cât mai multă lumină naturală, senzația de spațiu, un șemineu și delicatețe feminină. Designerul de interior a răspuns cererii lor cu ajutorul pereților în alb imaculat și un crem foarte deschis, dar și cu materiale și finisaje naturale.

 

Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 3

 

Lemnul a ocupat locul de frunte în amenajare. Acesta aduce căldură și senzația de confort la interior. Împreună cu pereții albi ce sporesc lumina și spațiul, tonurile închise ale lemnului creează și o eleganță naturală aparte în decor. În plus, pentru a permite luminii să circule nestingherită prin casă, dar și pentru a aduce un anumit grad de fluiditate neîntreruptă la interior, ușile au fost înlăturate în cea mai mare parte a amenajării.

 

canapea la geam

 

Verdele din grădina casei, vizibil în living, a completat paleta cromatică elegantă și feminină, compusă din accente pastel de roz, galben și verde. În zilele călduroase de vară familia gătește și locuiește mai mult în grădină. Aceste grătare și accesorii vă pot fi de folos dacă sunteți îndeajuns de norocoși să aveți și voi un astfel de spațiu în spatele casei.

 

semineu

 

Șemineul a devenit o piesă centrală în living. Televizorul, ce în mod normal i-ar fi luat locul, a fost ascuns în mobilierul încorporat de pe peretele opus.

 

Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 6

 

În sufragerie, clasicul a pus stăpânire pe amenajare. Scaunele tapițate, masa din lemn masiv și candelabrul elaborat aduc rafinamentul și eleganța pe care proprietarii și-o doreau de la amenajare.

 

sufragerie clasica

 

Sufrageria se află imediat lângă bucătărie. Pentru a ține la distanță mirosurile ce vin de aici, camerele pot fi separate cu ajutorul unei uși glisante.

 

sufragerie clasica

intrare in casa

bucatarie in cu accente pamantii

 

În bucătărie piatra a luat locul lemnului ca și element natural, iar hota de mari dimensiuni din tavan creează un contrast modern între accentele pământii și luciul metalic.

 

bucatarie in cu accente pamantii

Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 12

Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 12

 

Pentru amenajarea dormitorului, accentele pământii din textile, accesorii și obiecte de decor au fost folosite în mod generos pentru că încălzesc și aduc o eleganță aparte decorului.

Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 12

 

Pentru un somn cât mai confortabil, puteți încerca aceste saltele.

 

Tonuri pământii în amenajarea elegantă a unei case din Spania 12

 

Foto: El Meuble 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful