Retro-șic într-un apartament de 3 camere [50 m²] 1

 

Acest apartament de 3 camere dintr-un bloc comunist din Moscova a fost achiziționat pentru a fi închiriat pe termen scurt prin Airbnb. Proprietarul a avut câteva cerințe atunci când i-a înmânat proiectul de amenajare designerului de interior Svetlana Khabeeva.

 

Retro-șic într-un apartament de 3 camere [50 m²] 2

 

În primul rând, în cei 50 m² trebuiau să încapă cât mai multe dormitoare. În al doilea rând, spațiul trebuia să atragă privirea încă de la prima imagine afișată pe site-ul celor de la Airbnb.

 

Retro-șic într-un apartament de 3 camere [50 m²] 2

 

Având în vedere că viitorii chiriași nu vor petrece prea mult timp gătind, designerul de interior a transformat fosta bucătărie în dormitor, iar pe hol a amenajat una simplă, în culoarea somonului. Atât bucătăria cât și mobilierul din hol sunt realizate pe comandă, iar electrocasnicele necesare sunt integrate în mobilier pentru a nu sparge linia continuă a spațiului.

 

Bucatarie portocalie

 

Astfel cu ajutorul canapelei extensibile din living, apartamentul poate găzdui până la șase persoane.

 

Bucatarie portocalie

 

Pentru a crea senzația de spațiu, vopseaua de pe pereți nu ajunge până la tavan. Banda albă rămasă creează senzația de înălțime și aerisește spațiul.

 

Retro-șic într-un apartament de 3 camere [50 m²] 6

 

Accentele de negru ce se întâlnesc în întreaga amenajare aduc contur paletei cromatice vesele folosită în decorul cu influențe retro.

 

dormitor albastru

 

plan apartament 3 camere

Foto: Yury Grishko Via: AD

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful