Sponsored

Toți visăm la bucătăria perfectă. Spațioasă, plină de locuri de depozitare, echipată cu cele mai bune electrocasnice și, dacă s-ar curăța și singură totul ar fi perfect. Însă, cum bine știm perfecțiunea este greu de atins, casele noastre sunt mici, iar bugetele de cele mai multe ori nu sunt foarte generoase. În ciuda tuturor acestora, dacă ai pornit proiectul tău de amenajare a bucătăriei sau dacă îl ai în plan pentru viitorul apropiat, noi te ajutăm cu o serie de soluții de dotare a bucătăriei în funcție de 3 stiluri de amenajare.

 

Electrocasnice și accesorii pentru o bucătărie în stil retro

Tot mai căutat și apreciat, acest stil se traduce printr-o bucătărie în care accentele cad pe formele, culorile și design-ul anilor 60′-70′. Mobilierul tău de bucătărie ar trebui să fie din lemn sau în culori precum roșu, turcoaz, verde sau albastru în nuanțe închise. Însă elementele care vor defini bucătăria ta retro sunt electrocasnicele, chiuveta și bateriile de bucătărie în stil retro. Mai jos ai câteva sugestii de produse ce pot fi achiziționate online:

 

Electrocasnice și accesorii pentru o bucătărie în stil rustic

Primitoare și călduroase, bucătăriile rustice și tradiționale se diferențiază prin mobilierul din lemn, detaliile din fier forjat, plăcile din piatră sau mozaic. Chiar dacă stilul este dedicat trecutului, nu înseamnă că electrocasnicele de bucătărie trebuie să fie și ele învechite. Producătorii au recreat piese cu design rustic, dar cu funcțiile și beneficiile secolului XXI. Noi am ales pentru tine câteva chiuvete, baterii și electrocasnice perfecte pentru bucătăria ta rustică.

 

Electrocasnice și accesorii pentru o bucătărie în stil modern

Linii drepte, suprafețe lucioase, materiale reci și volume perfecte vor defini bucătăria ta modernă. Deci, aceleași calități ar trebui să fie obligatorii și pentru accesoriile ce o completează. Pentru acest stil gama de electrocasnice, chiuvete și baterii este destul de variată. Noi am ales mai jos o parte din cele care ne-au făcut cu ochiul.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful