Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 7

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 1

 

Și-au dorit o casă care să inspire sentimentul de acasă încă de la primii pași făcuți la interior, care să aducă vara înăuntru și care să nu fie demodată nici atunci când proprietarii vor trece de vârsta de 70 de ani. Cum au reușit arhitecții și designerii să mulțumească aceste cerințe? Aflați din cele ce urmează.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 2

 

Spațiul din zona de zi este generos. Designerii de interior au hotărât că are nevoie de formă și delimitări pentru a îl face mai primitor. Astfel, în living au închis spațiul cu ajutorul a două canapele și două fotolii. Sufrageria a fost amenajată în colțul de lângă fereastră, iar de aici se ajunge imediat în bucătărie.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 3

 

Visul proprietarilor de a avea această casă a fost posibil datorită unui credit. Dacă vă doriți să aflați care sunt condițiile pentru un credit prima casă puteți afla mai multe de aici, iar pentru un credit ipotecar găsiți detalii aici.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 4

 

Pentru amenajarea bucătăriei cei doi proprietari și-au dorit o insulă, dar și un loc de luat masa ce poate fi folosit și ca birou. Corpurile de mobilier în alb imaculat pun în evidență frumoasele plăci ceramice cu motive tradiționale spaniole.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 5

 

Întregul interior are o paletă cromatică cu alb pe fundal, accente calde de lemn, gri petrol, roz, galben și albastru. Eleganța amenajării vine din piesele de mobilier clasice combinate cu accesorii și finisaje moderne. Împreună, aceste elemente aduc un aer feminin, delicat, dar contemporan și atemporal interiorului.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 6

 

În hol, dar și în living și dormitor, designerii de interior s-au folosit de covoare din materiale textile diferite. O soluție practică și ușoară de a aduce dinamism, de a stratifica decorul și de a completa paleta de culori de la interior.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 7

 

Patul și banca din fața lui, ambele tapițate, împreună cu textilele de pe pat și podea încălzesc această cameră aducând senzația de confort, dar mai ales sentimentul de acasă.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 8

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 9

 

Paturile din camera copiilor au fost realizate pe comandă. Ele au fost așezate în L pentru a salva cât mai mult spațiu de joacă pentru cei doi copii ai familiei. De asemenea, paturile funcționează ca și canapele pe timp de zi, iar sertarele integrate sunt perfecte pentru depozitarea lenjeriei sau a jucăriilor.

 

Clasic reinterpretat într-o casă spectaculoasă din Spania 10

 

Foto: El Mueble

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful