grinzi de lemn in living

 

Piesele de mobilier realizate la comandă, o selecție atentă de culori și accesorii, cărămida expusă și grinzile de lemn au transformat acest frumos apartament din centrul orașului Barcelona într-un loc al eleganței și diafanului. Cum a decurs proiectul de amenajare și decor, aflați din cele ce urmează.

 

scaun din piele

 

Fiecare piesă de mobilier, material textil și accesoriu de decor a fost cu grijă ales de studioul de arhitectură Coblonal Interiorismo pentru a pune în evidență structura arhitecturală, grinzile de lemn și cărămida expusă.

Proprietarii și-au dorit foarte mult un colț de citit, iar designerii de interior l-au creat cu ajutorul scaunului Butterfly din piele naturală și a unei lămpi inteligente ce reglează fluxul de lumină în funcție de cantitatea de lumină naturală ce vine din exterior.

 

Cărămidă expusă și plan deschis într-un apartament din Barcelona 3

 

Canapeaua din living a fost personalizată cu un spațiu de depozitare din lemn care este atât practic, cât și estetic. În plus, el și întreaga canapea funcționează ca despărțitor vizual între zona de zi, hol și bucătărie.

 

lampa

 

O lampă cu trei niveluri de intensitate luminează și aduce intimitate proprietarilor în serile petrecute în fața televizorului. Un astfel de corp de iluminat găsiți aici, iar tuburi cu LED, precum cele folosite de designeri în dormitor găsiți aici.

 

mobila tv

 

Corpul de mobilier pentru televizor a fost realizat pe comandă pentru a se potrivi perfect cu tâmplăria din lemn de la ferestre și ușa ce dă spre balcon. De asemenea, el aduce un aer retro interiorului.

 

Cărămidă expusă și plan deschis într-un apartament din Barcelona 6

 

Bucătăria cu corpuri de mobilier albe și linii simple, drepte, intră în contrast cu peretele de cărămidă expusă ce încălzește camera, dar și cu gresia cu motive florale ce scoate în evidență locul de luat masa.

 

gresie colorata

 

Masa din bucătărie, simplă și modernă, este accesorizată de scaunele din plastic în patru culori diferite. Gresia de sub ea, nu doar marchează o funcție diferită a spațiului, dar și ajută la păstrarea curățeniei în bucătărie.

 

Cărămidă expusă și plan deschis într-un apartament din Barcelona 8

 

Tablourile, vaza cu flori și cactușii împrospătează interiorul și dinamizează decorul.

 

Cărămidă expusă in dormitor

 

În dormitorul matrimonial două benzi de lumină LED, una în tăblia patului și una în stativul pentru haine, transformă spațiul aducând volum la interior, dar și o senzație aparte de profunzime camerei.

 

dormitor

 

Cel de-al doilea dormitor surprinde prin decorul ușor auster încălzit de lumina LED, textilele cu motive și tablouri.

 

stativ haine lumina LED

baie alba

 

Cele două băi au o paletă cromatică simplă, scandinavă, în tonuri reci de alb și gri.

 

baie alba

 

Foto: Sara Riera Via: AD 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful