Botanika Eco-Aware

Eco-aware din convingere, nu din tendințe

Sponsored

Botanika Eco-Aware

 

Noua gamă  Botanika Eco-Aware este prietenoasă cu mediul înconjurător, cu un design vintage elegant și atrăgător, ușor de adaptat oricărei băi sau încăperi.

 

Botanika respectă tendințele actuale privind grija față de natura înconjurătoare prin elementele sale eco-friendly. Sticla este realizată din material PET 100% reciclabil. Culoarea maro a sticlei ne reamintește de culoarea scoarței de copac, iar etichetele sunt fabricate din hârtie kraft și au o grafică și textură naturală.

 

Botanika Lavanda

 

Botanika Lavanda impresionează prin parfumul de lavandă care răsfață simțurile consumatorilor încă de la prima utilizare. Lichidele au calitățile necesare unei experiențe premium și au ca ingrediente extracte 100% naturale. Gama de lichide se remarcă prin aromele proaspete și delicate de verbena și bergamota, ușor citrice.

Lichide Botanika

Body Lotion – cremă de corp cu parfum de ceai verde și extract de castravete, care adaugă strălucire și extra-hidratare tenului
Conditioning Shampoo – șampon cu balsam care îngrijește și hidratează părul
Hand & Shower Gel – gel de duș, care curăță pielea blând și o îngrijește în același timp

 

Travel Kit Botanika

 

Travel Kit Botanika

Set de călătorie pentru femei
Set de călătorie pentru bărbați

Un set de produse și accesorii sanitare, cu extracte 100% naturale. Tot ce ai nevoie în timpul unei călătorii la un singur loc.

 

sapun Botanika

 

Săpunul Botanika de 25 grame reprezintă probabil cel mai interesant și unic săpun existent pe piață, cu un design original în formă de piatră, aromă încântătoare de lapte de migdale și scrub de coajă de nucă. Scrubul exfoliază gentil pielea, îndepărtând celulele moarte și lăsând-o catifelată, în timp ce laptele de migdale imprimă un miros plăcut.

 

mobonline-logo-

O zi frumoasă începe noaptea

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful