Saltea super-ortopedică Bedora Ice Touch, un somn de vis în orice anotimp

Știai că există saltele special concepute pentru a te răcori vară și încălzi iarna, cu fibre de bambus pentru a neutraliza mirosul neplăcut și fibre de cocos pentru un sport perfect al corpului? Află mai multe despre ele, dar și de unde la poți cumpăra din articolul nostru.

Saltea super-ortopedică Bedora Ice Touch este concepută cu materiale de cea mai bună calitate, fiind prevăzută cu două fețe: de vară și de iarnă. Fața de vară – Este realizată din textil Ice Touch cu fibre reci Ice Fiber, ce menține o temperatură constantă în timpul nopților călduroase de vară. Fața de iarnă – Este realizată din textil cu fir argintat, matlasat cu fibre de bambus și lână călduroasă Merino.

 

Tratament antimicrobian

Proprietățile naturale antialergice și antimicrobiene ale bambusului sunt binecunoscute. Agentul natural “bamboo-kun” din conținutul fibrei de bambus nu permite dezvoltarea microbilor și a bacteriilor pe suprafața fibrei, neutralizând mirosurile neplăcute, în special cel de transpirație. Agentul propriu “bamboo-kun” nu permite dăunătorilor să atace planta. Datorită acestei caracteristici, tratamentele chimice cu pesticide pentru creștere nu sunt necesare.

 

Structura cu goluri a fibrei de bambus este foarte absorbantă (cu 40% mai mult decât bumbacul), rezultând o evaporare foarte rapidă a umidității, oferind un confort termic excelent. Menținerea unui mediu uscat previne apariția acarienilor și mucegaiurilor, principalii factori în apariția alergiilor.

Ortopedic • Anatomic • Ergonomic

Baza saltelei din spumă elastică Green Form HD® cu celulație deschisă conferă o susținere ortopedică a corpului și o poziție corectă și sănătoasă a coloanei în timpul somnului. Între cele două straturi de spumă este inserată o placă din fibre naturala de cocos. Fibrele ferme de nuca de cocos sunt presate în pachete și acoperite de lapte de latex fierbinte. Rezultă astfel un material foarte ferm și elastic, cu rezistență sporită la utilizare, care oferă suport sporit pentru poziția corectă a coloanei și ajută la aerisirea saltelei.

 

 

Susținerea anatomică este oferită de straturile suplimentare, precum 4 cm spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel® pe o parte și pe partea cealaltă spuma Green Therm Memory 2 cm matlasat în husă, învelit în strat de lână merino se mulează pe corp eliminând punctele de presiune în timpul somnului pentru a relaxa mușchii și asigura o circulație sangvină sănătoasă. Salteaua poate fi achiziționată de aici.

 

O zi frumoasă începe noapte
O zi frumoasă începe noapte

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful