În ultimii ani stilurile de amenajare retro și vintage au prins tot mai mult în preferințele noastre de amenajare. Dacă accesoriile vintage pot fi găsite cu ușurință în casele bunicilor, în magazinele second-hand sau chiar în magazinele din Mall, pentru cei ce vor să se concentreze pe stilul retro lucrurile nu stau chiar atât de bine.

Inspirat de amenajările din anii ’60-’70, stilul retro poate trece de la culori tari, forme geometrice inedite și piese de mobilier pop până la placaje de lemn închis pe pereți, o paletă cromatică neutră sau maro și piese de mobilier din lemn masiv.
Reinterpretarea modernă a acestui stil se concentrează mai mult pe formele și culorile accesoriilor combinate cu câte o piesă de mobilier, maxim două, decât pe un interior retro complet.

 

Baterie retro pentru cadă – se poate cumpăra de aici
Dacă în living și dormitor aceste accente pot lua forma unui tapet, a textilelor, a obiectelor de decor, în baie și în bucătărie cea mai bună soluție pentru a aduce un aer retro amenajării sunt bateriile sanitare retro.

Stil retro în baie

Set de baterii retro pentru baie – se poate cumpăra de aici
Indiferent de culoarea faianței, de cât de moderne sau clasice sunt obiectele sanitare în baie, dacă adăugați un set complet de baterii de baie în stil retro veți obține o toaletă cu influențe retro, elegantă și distinsă.

 

Accesorii retro pentru baie – se pot cumpăra de aici
În plus, pentru a completa decorul, puteți alege și accesorii de baie în stil retro, precum suporturi pentru prosoape, savoniere, suport hârtie igienică etc.

Stil retro în bucătărie

Baterie retro pentru chiuveta de bucătărie – se poate cumpăra de aici
Pe lângă o baterie de bucătărie în stil retro, aici puteți completa decorul cu electrocasnice precum cuptoare și plite încorporabile, hote cu design retro, dar și cu elemente precum mânere pentru corpurile de bucătărie cu finisaje asortate (bronz, fier forjat, crom).

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful