Decor călduros și primitor într-un apartament dintr-o cabană (Baqueira, Spania)

Decor călduros și primitor într-un apartament dintr-o cabană ( Baqueira, Spania)

 

Designerul de interior Carolina Juanes s-a gândit că turiștii ce vin în vacanță la ski în Alpi se pot bucura și de o atmosferă primitoare, călduroasă și modernă în apartamentul pe care îl închiriază. Cum a recreat această atmosferă și de ce accesorii ne putem folosi pentru a realiza un astfel de decor în propriul apartament, aflăm din cele ce urmează.

 

Idilicul apartament nu a fost mereu atât de luminos și bine organizat. Inițial, spațiul era posomorât și partiționat în mici camere înghesuite. Lemnul de nuc din mobilier și pardoseală a fost înlocuit cu unul deschis de stejar, iar designerul a spart mulți dintre pereții inutili, a vopsit pereții și grinzile de lemn din tavan în alb și a repus în funcțiune șemineul de mult uitat. Astfel, spațiul a prins un aer scandinav, aerisit și luminos.

 

Dacă sunteți în căutare de șeminee puteți arunca un ochi și pe aceste șeminee pe peleți sau aceste termoșeminee pe peleți.

 

 

Șemineul de lângă canapeaua în L nu este singurul element responsabil de căldură la interior. Accentele de roșu, roz și lemn, împreună cu textilele pufoase sau de lână folosite în întregul apartament, contribuie și ele din plin la încălzirea vizuală a decorului.

 

 

Locul de luat masa este unul dintre cele mai apreciate spații din apartament datorită priveliștii neîntrerupte asupra Alpilor. Corpul de iluminat de deasupra mesei aduce un aer rustic acestui colț.

 

 

Bucătăria a fost finisată într-un ton de alb-unt pentru a se crea o mică separare vizuală între spații, fără însă a încărca interiorul. Amenajarea în U este una practică datorită spațiului restrâns ocupat de bucătărie, dar suficientă pentru îndeajuns de multe corpuri de depozitare a ustensilelor de gătit.

 

 

Dormitorul matrimonial continuă paleta cromatică călduroasă din restul interiorului, iar dulapul creat la comandă oferă suficient spațiu de depozitare.

 

 

În camera copiilor patul supraetajat din lemn nefinisat salvează din spațiu, iar textilele cu motive jucăușe înveselesc și încălzesc atmosfera.

 

 

Dacă aveți în plan o vacanță la ski și nu știți unde să vă cazați, acest apartament se poate închiria de aici. 

 

Foto: El Meuble 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful