Știai că există baterii sanitare din INOX inoxidabil? Află de ce trebuie să le alegi

Știai că există baterii sanitare din oțel inoxidabil? Află de ce ar trebui să le alegi

Știai că există baterii sanitare din INOX inoxidabil? Află de ce trebuie să le alegi
Baterie chiuvetă bucătărie gât de lebadă CasaBlanca Steel, inox masiv, se poate cumpăra de aici
Cu toți ne-am confruntat cel puțin odată în viața cu o baterie sanitară, fie ea de bucătărie sau pentru baie care s-a ciobit, scorojit sau și-a pierdut complet luciul inițial. Acest lucru se întâmplă pentru că, în general bateriile sanitare sunt realizate din alamă sanitară cromată. Finisajul cromat ce acoperă această alamă va crăpa inevitabil în timp, acest lucru nu doar că va strica estetica băii și bucătăriei, dar va și duce la o curățare tot mai dificilă a bateriei.

Baterie lavoar CasaBlanca Steel, inox masiv, se poate cumpăra de aici
Designerii de baterii știu mult prea bine despre această problemă, iar soluția celor de la CasaBlanca a fost una relativ simplă. Au creat gama de baterii sanitare STEEL realizate în întregime din INOX masiv alimentar.
Aceste baterii nu au aplicat strat (finisaj) suplimentar cromat, astfel încât se elimină riscul ciobirii, iar suprafața bateriei va rămâne intactă timp îndelungat. Extrem de robuste, aceste baterii nu crapă la impact și nu se deteriorează în timp. De asemenea, ele se curăța ușor și sunt mult mai rezistente la substanțele corozive de curățare.
Set baterii sanitare baie CasaBlanca Steel, inox masiv, se poate cumpăra de aici
Un alt mare avantaj al acestor baterii este faptul că păstrează cel mai bine calitatea apei. Calciul și impuritățile din apă nu se depun pe pereții interiori ai bateriei.
Gama Steel include baterii de bucătărie, lavoar, bideu, duș și cadă.  Pentru amenajarea băii puteți alege setul de baterii STEEL cu reducere de preț.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful