Sfaturi pentru o redecorare practică în dormitor

Sfaturi pentru o redecorare practică în dormitor

Sfaturi pentru o redecorare practică în dormitor
Pat tapițat cu stofă, „Ashley” Blue, se poate cumpăra de aici 
Dormitorul reprezintă pentru majoritatea dintre noi centrul casei noastre, zona de relaxare în care ne petrecem o lungă perioadă din timpul în care stăm acasă, singuri sau alături de cei dragi. Dacă ne gândim la o redecorare pe termen lung trebuie să avem în vedere un lucru extrem de important, mai exact, detaliile care ne vor oferi liniștea și confortul necesar pe toată perioada petrecută în dormitorul perfect.

Dacă planul pentru redecorare nu este unul bine stabilit, reamenajarea în dormitoare poate fi o adevărată provocare pentru că nu vei ști ce să alegi sau cum să decorezi întreg spațiul. Dacă toate elementele principale sunt prestabilite, redecorarea se transforma într-o adevărată plăcere.
Pat din lemn si stofă  „Lotte” Grey, se poate cumpăra de aici 
Este bine să stabilești înainte de a face orice schimbare, un “plan de bătaie” pentru ca dormitorul este, până la urmă, cea mai importanta încăpere din locuință, locul unde ne petrecem o mare parte din timpul de acasă – zona de relaxare menită reîncărcării “bateriilor” după o zi epuizantă.
Pat premium tapițat cu stofă „Bellini” Dark Beige, se poate cumpăra de aici 
Pentru că dormitorul este zona de relaxare, redecorarea lui trebuie să aibă în prim-plan piesa centrală, patul matrimonial. Alege patul potrivit în funcție de spațiul alocat, preferințele și nevoile tale pentru că acestea au funcționalități care te pot ajuta, de exemplu: paturi cu sertare, paturi cu ladă de depozitare, tapițate, metalice, cu noptiere atașate etc..
Pat tapițat cu stofă „Maci” Grey, se poate cumpăra de aici 
După ce ai ales patul perfect pentru dormitor, tot ce trebuie să faci este să selectezi piese de mobilier complementare care să fie în ton cu stilul pe care l-ai ales pentru redecorare și cu piesa centrală a camerei. Este important să iei în calcul aceste piese pentru a obține o simetrie impecabilă pentru un spațiu confortabil din toate punctele de vedere.
Pat cu 4 sertare, tapițat cu stofă „Roxane”Grey, se poate cumpăra de aici 
Evită supraaglomerarea dormitorului cu mobilier inutil care nu își are rostul în camera de somn pentru că acesta îți va crea un sentiment de sufocare și oboseală. Supraaglomerarea cu mobilier obturează intrarea luminii naturale în cameră și “fură” prea mult spațiu din cel disponibil, minimizând vizual interiorul.
Cu cât ai mai mult spațiu în dormitor cu atât atmosfera interiorului va fi mult mai degajată și relaxată pentru tine și familia ta. Alege nuanțe pale, calde, pentru pereții dormitorului tău și culori contrastante pentru decorațiunile din dormitor. Joacă-te cu tonurile preferate de culoare și dă frâu liber imaginației în amenajare
Pat cu 2 sertare, tapițat cu stofă „Quinton” Bej, se poate cumpăra de aici 
Lumina este un factor extrem de important în decorul dormitorului indiferent că este vorba despre lumina naturală sau cea artificială pentru că, pe lângă utilitate, aceasta îți oferă o senzație de liniște, relaxare și maximizează vizual interiorul camerei.
Știai că o treime din viață ne-o petrecem dormind? Da este un fapt interesant despre timpul petrecut în interiorul dormitorului, fapt care ar trebui să ne influențeze atunci când alegem accesoriile care ne ajută să avem un somn odihnitor. Pe lângă salteaua aleasă în funcție de nevoile personale, trebuie să acorzi o importanță mare atunci când alegi lenjerii de pat și textile pentru dormitor.
Pat tapițat cu stofă „Astrid” Grey, se poate cumpăra de aici 
Ca o tușă finală pentru redecorarea dormitorului, poți alege lenjerii de pat care să anime întregul decor sau poți alege lenjerii de pat în același stil și culori precum dormitorul. Acestea aduc un aport pozitiv major în atmosfera camerei și în confortul zilnic influențând calitatea somnului și oferindu-ți confortul necesar. Principalele criterii pe care trebuie să le iei în considerare atunci când achiziționezi o lenjerie de pat sunt: calitatea materialului, dimensiunile, culoarea și modelul.
Pat tapițat cu stofă, „Diego” Grey, se poate cumpăra de aici
Te pregătești pentru redecorarea dormitorului? Nu uita să alegi piese care să se conformeze preferințelor tale și stilului pe care îți dorești să îl regăsești în zona de relaxare.  De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decât un magazin online. A evoluat într-un concept. Dorința de a duce tradiția mai departe și de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii a dus la selecția unor produse de cea mai înaltă calitate. Astăzi, produsele SomProduct pot sa fie testate în showroom-urile tematice ,,Lumea Somnului,, din București, Brașov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful