Aflat la parterul unui clădiri din secolul al XIX-lea din centrul Romei, acest apartament a fost reamenajat de StudioTamat.  Scopul proiectului a fost ca, în spațiul de numai 65 m² să fie integrate 3 dormitoare, un living, două băi și o bucătărie mică, spațiul urmând a fi închiriat în regim hotelier.

În living arhitecții au profitat de înălțimea de 3.80 m a tavanului și au ales un candelabru impunător, dar și un panoul din fier forjat cu model geometrice ce desparte un dormitor de restul zonei de zi.
Tonurile pastelate de culoare sunt un element importat al amenajării, ele sunt armonios combinate nu doar pentru a înveseli spațiu, dar și pentru a crea o geometrice inedită la interior.

Foto: Casa Moreno Via: ArchiPortale 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed




Urcați?
Product added successful