Descoperă redecorarea practică într-un spațiu de mici dimensiuni cu canapele extensibile

Descoperă redecorarea practică într-un spațiu de mici dimensiuni cu canapele extensibile

 

Redecorarea unui spațiu de mici dimensiuni poate reprezenta o adevărată provocare de fiecare dată când vrei să schimbi ceva în interiorul camerei de zi sau a dormitorului tău. În astfel de cazuri, trebuie să analizezi cu atenție toate deciziile pe care le vei lua în momentul achiziționării pieselor de mobilier. Trebuie să găsești piese de mobilier și decor versatile, ușor de integrat în orice spațiu, indiferent de dimensiunile alocate.

 

Descoperă redecorarea practică într-un spațiu de mici dimensiuni cu canapele extensibile

 

Chiar dacă este vorba de livingul apartamentului tau sau de dormitor, alegerea unei canapele extensibile poate fi răspunsul problemelor de alocare a spațiului pentru anumite piese de mobilier. Acestea îndeplinesc cerințele tale în ceea ce privește aspectul camerei cât și de economisire a spațiului.

Dacă locuiești la bloc, înțelegi perfect dificultatea unei reamenajări complete și știi cât de mult trebuie să gândești amplasarea fiecărui detaliu, astfel încât să nu fie nici prea mult, dar în același timp să dispui de funcționalitate.

 

Canapea extensibila Beat Unfinished, se poate cumpăra de aici

 

Dacă alegi să integrezi o canapea extensibilă în livingul tău, aceasta va fi un pat confortabil pentru tine când vei vrea să te uiți până târziu la filme sau când vei avea musafiri care rămân peste noapte.  Această piesă de mobilier versatilă este perfectă atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții pentru că îți oferă confortul necesar, fiind extrem de funcțională și versatilă.

 

Canapelele extensibile sunt piese care te ajută sa economisești spațiul din camerele tale și care îți vor oferi confortul de care ai nevoie în orice moment sau situație. Profită de aceste piese funcționale care vor maximiza spațiul disponibil și vor oferi un aspect personalizat interiorului în care le vei integra.

 

Canapea extensibila 3 locuri Ikon, se poate cumpăra de aici

 

În ceea ce privește funcționalitatea și stilul, canapelele extensibile îmbină perfect aceste beneficii transformând orice spațiu într-unul bine organizat.

 

Canapea extensibila Faith White, se poate cumpăra de aici

 

Dacă redecorezi un spațiu mic, trebuie să ții cont de un aspect extrem de important în armonia interiorului – corpurile de iluminat. Acestea luminează și dau senzația de spațiu deschis, confort – indiferent de dimensiunea camerei.

 

Canapea extensibila Lola Grey, se poate cumpăra de aici

 

Iți recomandam lustre deschise la culoare care să se potrivească cu stilul decorului din camera ta și care să lumineze fiecare colțișor din încăpere.

 

Fii atent când alegi aceste corpuri de iluminat pentru că dacă vei alege un corp de iluminat de mici dimensiuni și închis la culoare, întregul spațiu va avea de suferit, iar din punct de vedere vizual, acesta va fi mai mic comparativ cu dimensiunile reale. O cameră luminoasă este vizibil mai spațioasa și primitoare.

 

 

Transforma-ți căminul cu piese de mobilier și corpuri de iluminat care vor defini stilul personal al casei tale.

 

Canapea extensibila Bolero, se poate cumpăra de aici

 

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decât un magazin online. A evoluat într-un concept. Dorința de a duce tradiția mai departe și de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii a dus la selecția unor produse de cea mai înaltă calitate. Astăzi, produsele SomProduct pot sa fie testate în showroomurile tematice “Lumea Somnului” din București, Brașov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful