Mai multă lumină naturală, o distribuție inteligentă a spațiilor și un decor plin de personalitate, aceasta a fost tema acestei amenajări. Ce idei putem prelua pentru decorul spațiilor mici de la noi, aflați din cele ce urmează.

 

 

Canapeaua în L a fost aleasă special pentru a împărți vizual cele trei spații din zona de zi: bucătăria, living-ul și sufrageria. Aceste spații au fost inițial separate de pereți, însă, pentru a câștiga lumină și senzația de spațiu, proprietarii au renunțat la partiționare.

 

 

Piese de mobilier, obiecte de decor și accesorii colorate, vintage sau retro, aduc dinamism interiorului în stil eclectic și dau multă personalitate interiorului.

 

În locul unei singure măsuțe de cafea, proprietarii au ales acest set de 3 măsuțe ce pot fi cu ușurință mutate și aranjate în funcție de necesitățile curente.

 

 

Iluminatul interior este realizat în general cu ajutorul spoturilor și a câtorva suspensii cu aer industrial. Corpurile de iluminat de la Philips vă pot ajuta dacă aveți în gând să realizați o astfel de amenajare, iar această gamă completă de becuri Philips vă pot ajuta să economisiți la factura de electricitate.

 

 

În centrul bucătăriei, insula funcționează nu doar ca și spațiu de lucru cu chiuvetă integrată, ci și ca loc de depozitare, bar sau loc de servit micul dejun, dar și ca separator vizual între bucătărie și restul camerei.

 

 

Peretele negru, finisat cu vopsea specială este perfect pentru a scrie lista de cumpărături, mesaje sau citate motivaționale. El aduce și un contrast vizual care dinamizează amenajarea.

 

 

Spațiul de depozitare al paharelor și farfuriilor este închis cu o jaluzea metalică. O idee inedită de a ascunde vesela de privirile invitațiilor.

 

 

Holul de intrare în apartament a fost scurtat, iar spațiul astfel câștigat a fost transformat într-un birou. Ușile glisante din lemn au fost recondiționate, iar patina lor aduce un aer rustic interiorului.

 

 

În hol există un dulap integrat într-o nișă din perete, spațiul destul de larg rămas este folosit de proprietari pentru a parca bicicletele, iar etajerele expun privirii diverse obiecte cumpărate de proprietari în vacanțe.

 

 

Simplu și călduros, dormitorul urmează aceeași schemă cromatică ca și restul interiorului, în tonuri vesele de ocru, galben, verde și portocaliu.

 

 

Apartamentul avea inițial 4 dormitoare, acestea au rost regândite într-un dormitor matrimonial și un dressing.

 

 

Baia a fost înveselită de tonurile proaspete de verde și tapetul cu motive botanice.

 

Foto: MiCasa 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful