Dacă ești în căutare de idei pentru amenajarea casei tale, îți oferim soluția

 

Știm! Începuturile pot fi pe cât de frumoase, pe atât de complicate și stresante. Mai ales când vine vorba despre decizii atât de importante precum amenajarea căminului familiei tale. Tocmai de aceea ne-am gândit că ți-ar prinde bine o mână de ajutor.

 

 

Iar pentru asta am ales să îți prezentăm câteva dintre soluțiile propuse de Master Prod, o companie românească, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu și mii de clienți mulțumiți.

 

Complexitate și durabilitate cu tâmplăria din aluminiu

 

Produsele cu tâmplărie din aluminiu de la Master Prod se adresează celor care pun accentul pe design. Culorile și texturile folosite pot acoperi toate nevoile clienților. Paleta cromatică include o gamă variantă de nuanțe, închise sau deschise, mate sau lucioase. Iar pofilele din aluminiu pot avea suprafețe fine, texturate sau chiar cu efect de decor din lemn.

 

 

Produsele din gama tâmplărie din aluminiu de la Master Prod nu se rezumă, însă, la un aspect vizual plăcut. Sistemele de tâmplărie complete, suprafețele arhitecturale variate oferă o diversitate de posibilități. De la vitraje cu suprafețe mari, fațade de tip perete cortină, sere sau grădini de iarnă, până la ferestre sau uși cu geamuri termopan, plaja de produse este extinsă.

 

 

Un alt aspect important este calitatea materialelor. Master Prod folosește pentru panourile din sticlă profile cu barieră termică din poliamidă (multicamerale), dar și fără barieră termică (unicamerale).

 

Mai mult decât atât, puteți alege tipul de deschidere. Astfel pentru pereți-cortină există sisteme cu deschidere culisantă (ideale pentru spațiile limitate), armonică (ideale pentru divizarea / compartimentarea spațiilor mari, birouri, showroom-uri, restaurante etc.), batante, oscilante sau combinate.

 

 

Fii liniștit(ă) cu partenerul potrivit

 

Aspectul, funcționalitatea și durabilitatea sunt importante atunci când vine vorba să investești în locuința ta sau în sediul afacerii tale. Tocmai de aceea este important să alegi partenerul potrivit, care îmbină cu succes aceste elemente definitorii.

 

Dacă vei alege să implementezi oricare dintre aceste soluții cu Master Prod, vei beneficia de servicii de consultanță și asistență tehnică. Montajul se face de către echipe specializate, cu echipamente de ultimă generație. În plus, Master Prod oferă și garanție de 1 până la 5 ani pentru lucrările sale.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful