10 seturi de accesorii de baie perfecte pentru orice tip de amenajare

10 seturi de accesorii de baie perfecte pentru orice tip de amenajare

 

Accesoriile pentru baie sunt mai mult decât practice și funcționale. Ele trebuie luate în considerare la orice reamenajare sau redecorare a băii pentru că vin în completarea și finisarea designului. Deși par niște piese mici și insignifiante, alese greșit, accesoriile pentru baie pot strica estetica și design-ul unei băi proaspăt amenajate.

 

 

Dacă vreți să le schimbați pe cele deja existente pentru a reîmprospăta atmosfera din baie sau dacă amenajarea completă a băii este pe lista lucrurilor de făcut la finalul acestui an, vă venim în ajutor cu o selecție de 10 seturi de accesorii pentru baie potrivite pentru decorurile moderne, retro, vintage, clasic, eclectic, rustic, dar și pentru baia copiilor.În general, aceste seturi se compun din suporturi pentru prosoape, perii WC, cuiere pentru baie, pahare pentru periuțe, savoniere sau dispensere de săpun și suporturi pentru hârtia igienică.
Preț de la 105 lei, se poate cumpăra de aici
1. Setul de accesorii Hypo Lava este perfect pentru o baie amenajată în stil scandinav ori una modernă, cu note masculine.

 

Preț de la 146 lei, se poate cumpăra de aici

 

2. Setul de accesorii pentru baie Rebecca este perfect pentru a defini o baie în stil retro, feminină sau pentru o amenajare rustică și naturală.

 

Preț de la 78 lei, se poate cumpăra de aici

 

3. Setul de accesorii Hypo Silk are textura și delicatețea necesară unei băi clasice, dar este perfect și pentru o baie monocromatică, feminină, ori pentru un decor eclectic, plin de personalitate.

 

Preț de la 124 lei, se poate cumpăra de aici

 

4. Iubitorii liniilor drepte, ai stilului minimalist și modern vor avea nevoie de setul de accesorii pentru baie Ella

 

Preț de la 126 lei, se poate cumpăra de aici
5. Setul de accesorii pentru baie Afra Stone Grey este perfect pentru a defini o baie masculină, în alb și negru, un decor scandinav ori o amenajare modernă sau eclectică.

 

Preț de la 127 lei, se poate cumpăra de aici

 

6. Străluciri aurii și linii fine pentru o baie retro, vintage sau clasică cu setul de accesorii pentru baie Casablanca Retro.

 

Preț de la 75 lei, se poate cumpăra de aici

 

7. Conceput în tonuri neutre de culoare și o textură asemănătoare fibrelor naturale, setul de accesorii Hypo Twist este perfect pentru băile contemporane cu o paletă neutră și naturală de culori.

 

Preț de la 285 lei, se poate cumpăra de aici

 

8. Setul de accesorii pentru baie Impero completează subtil orice baie clasică, cu detalii feminine sau de inspirație retro.

 

Preț de la 110 lei, se poate cumpăra de aici

 

9. Cei ce nu pot fără culoare o pot aduce în baie cu seturile de accesorii Enjoy. Vedeți aici toate culorile disponibile.

 

Preț de la 30 lei, se poate cumpăra de aici

 

10. Dacă picii voștri sunt atât de norocoși încât să se bucure de propria baie, atunci setul de accesorii de baie pentru copii Frog va transforma și spălatul pe dinți într-o distracție.

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful