Definește designul nordic cu canapele extensibile și perdele

Definește designul nordic cu canapele extensibile și perdele

 

Stilul nordic ne inspiră și ne atrage de fiecare dată când vrem să achiziționăm o nouă piesă de mobilier pentru redecorarea dormitorului sau a oricărei zone din casă. De ce ne place atât de mult și ne fură privirile de fiecare dată? Pentru că transmite o eleganță impunătoare, nuanțele luminoase ale pieselor nordice se integrează extrem de ușor în orice decor și pentru că păstrează o uniformitate relaxantă a întregului spațiu.

 

Dacă v-ați axat pe acest stil de redecorare, cum puteți îmbina cel mai bine aspectul cu funcționalitatea? Alegeți cu atenție una dintre variatele de canapele extensibile create în stilul minimalist. De ce extensibilă? Pentru că aceasta nu va fi o simplă canapea pe care să o folosiți doar în timpul zilei, va fi și un pat confortabil pe timpul nopții atunci când vă așteptați mai puțin.

 

Canapea extensibilă Indie Nature – poate fi cumpărată de aici

 

Integrarea unei canapele extensibile va fi ușoară, pentru că este extrem de practică pentru întreaga familie și definește întregul decor al unei camere.

 

În interioarele amenajate în stil nordic, accentul se pune pe frumusețe, finisaje naturale și materiale ce transmit o stare de confort, emană căldură și reușesc să transforme orice locuință într-o casă primitoare. Așadar, o casă redecorată în acest stil va fi una lipsită de o cromatică agresivă, caracteristică stilului de amenajare modern.

 

Canapea extensibilă Fenna Blue – poate fi cumpărată de aici 

 

Alegeți o canapea extensibilă în nuanțe liniștitoare și luminoase ca pasteluri: gri deschis, verde mentă, alb și nuanțe diferite de crem și bej, cu un design minimalist care să fie piesa centrală a oricărei camere.

 

Încăperile care sunt amenajate în stilul nordic sunt scăldate de lumina naturală și nuanțe calde, transmițând simplitate și confort din primul moment în care ai pătruns într-o astfel de încăpere.

 

Canapea extensibilă Jump Nature Pastel Peppermint – poate fi cumpărată de aici 

 

Pentru că acest stil trebuie să fie cât mai luminos, scăldat în lumina naturală a soarelui, trebuie să alegi perdele transparente care să permită trecerea razelor astfel încât camera să fie inundată de lumina caldă din timpul zilei.

 

Pentru momentele de relaxare din timpul zilei sau nopții, alegeți perdele opace în nuanțe complementare cu interiorul camerei, pentru un design liniar.

 

Perdea Odile – poate fi cumpărată de aici 

 

Cea mai ușoară și des întâlnită abordare cromatică pentru interioarele în stil nordic este alegerea a cel mult două nuanțe. Una dintre ele trebuie să fie albul și o nuanță contrastantă care să pună în evidență accesoriile decorative sau un perete îmbrăcat în tapet decorativ cu cromatica aleasă pentru decorare.

 

Culoarea de accent va oferi interiorului alb o notă de prospețime și confort vizual. Nuanța de alb folosită în cantități semnificative, mărește vizual orice încăpere și reflectă lumina naturală.

 

Perdea Tiana – poate fi cumpărată de aici 

 

De-a lungul timpului, SomProduct a devenit mai mult decât un magazin online. A evoluat într-un concept. Dorința de a duce tradiția mai departe și de a completat portofoliul de produse cu furnizori de renume din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii a dus la selecția unor produse de cea mai înaltă calitate. Astăzi, produsele SomProduct pot sa fie testate in showroomurile tematice ,,Lumea Somnului,, din București, Brașov, Cluj-Napoca sau Baia Mare.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful