Cameră video și senzor de mișcare într-un singur corp de iluminat pentru exterior

Cameră video și senzor de mișcare într-un singur corp de iluminat pentru exterior

 

Cu cât tehnologia avansează, cu atât căminul nostru necesită mai multe dotări moderne care să ne ușureze viața și să ne sporească confortul.

 

 

Pentru cei ce își doresc cât mai multă siguranță acasă, designerii germani de la Steinel au creat aplica de perete Cam Light. Ea nu doar îmbină perfect designul modern cu materialele de calitate, ci îți și oferă certitudinea că locuința ta este mereu în siguranță, iar tu ești în control absolut atunci când vine vorba de spațiile exterioare ale casei.

 

Mai mult decât o aplică cu senzor de mișcare

 

CAM Light este capabilă să te țină conectat cu tot ce se întâmplă la intrarea în casa ta. Senzorul de mișcare integrat activează concomitent lumina aplicei și camera de filmat atunci când cineva este în fața ușii, iar tu poți vedea, live, prin aplicația de pe telefon ce se întâmplă la intrare. Pe lângă camera de filmat, aplica e prevăzută și cu funcția de interfon, cu microfon care poate fi activat de la distanță, tot de pe telefonul mobil sau tabletă. În plus, funcția de alarmare sonoră poate fi activată la nevoie, de la distanță.

 

Mai mult, aplica cu senzor de mișcare Steinel are card de memorie micro SD, iar camera video HD integrată permite înregistrarea unor imagini foarte clare, ambele perfecte în cazul în care vei avea nevoie de probe ?Primele 20 de comenzi pentru aplica de perete Cam Light au 10% discount. Grăbește-te și profită de ofertă, corpul de iluminat poate fi achiziționat de aici→
 

Design modern și discret

 

Cea mai inteligentă aplică de perete de până acum te ajută să scapi de camerele de filmat grosolane și inestetice de la exterior. Senzorul de mișcare este încastrat discret sub abajur, carcasa este din aluminiu și sticlă de înaltă calitate. Protecția bună la intemperii IP44 și  durata mare de viață 50.000 ore pentru LED-uri te asigură că te vei bucura de ea o lungă perioadă de timp.

 

 

Neavând elemente care să îl încarce vizual, corpul de iluminat pune în valoare spațiile în care este amplasat, fără să distragă atenția de la planul amenajării.

 

Siguranță și costuri accesibile

 

CAM Light este un corp de iluminat exterior foarte economic, cu un consum mic, de numai 14,3 W și o bună putere de iluminare de 781 lumeni. Senzorul de lumină crepuscular, reglabil 2-2000 lux evită risipa de energie și controlează nivelul de luminozitate de la care se va aprinde lumina.

 

 

De asemenea, senzorul de mișcare infraroșu (PIR) 180° supraveghează vigilent intrarea în casă și curtea, detectând mișcarea pe o distanță de max. 10 m, aprox. 157 mp.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful