Baterii sanitare ce se potrivesc perfect cu stilul de amenajare al bucătăriei tale

Baterii sanitare ce se potrivesc perfect cu stilul de amenajare al bucătăriei tale

 

Nu știi ce baterie să alegi pentru bucătăria ta modernă? Ai o bucătărie rustică și încă nu ai găsit modelul perfect de baterie? Dar pentru un decor clasic? Ori pentru o amenajare la buget? Oricare ar fi temerea ta, noi ți-am găsit câte o baterie sanitară de bucătărie pentru fiecare stil de amenajare, dar și pentru un buget restrâns.

1. Pentru o bucătărie modernă

 

 

Preferata noastră este bateria de bucătărie cu duș Rhea (în imagine), nu doar pentru funcționalitate, dar și pentru design-ul impunător, perfect pentru o bucătărie modernă. Două variante, ceva mai accesibile ca preț, pot fi bateria Rimini sau bateria Strevi.

 

2. Pentru o bucătărie minimalistă

 

 

Într-o astfel de amenajare, liniile și volumele clare, simple, sunt la mare căutare. De aceea, bateria de bucătărie cu gât înalt Neo și bateria cu gât de lebădă Steel (în imagine) vor completa perfect amenajarea. Dacă vrei ca bucătăria ta să nu fie doar minimalistă, ci și monocromatică, atunci bateria din granit alb Lete este ceea ce cauți. Pentru bucătăriile în negru, poți alege bateria din granit negru.

 

3. Pentru o bucătărie contemporană

 

 

Poți merge pe un decor uniform cu bateria din granit Safari (în imagine, chiuveta este disponibilă aici) sau poți alege o opțiune ceva mai îndrăzneață cu bateria Linea. Varianta mai accesibilă ca preț ar putea fi aceasta.

 

4. Pentru o bucătărie clasică

 

 

Liniile drepte nu au ce să caute la tine în bucătărie, deci bateria din granit, cu gât de lebădă Safari (în imagine), bateria Madera, sau Rimini sunt mai mult decât potrivite pentru decorul tău.

 

5. Pentru o bucătărie retro

 

 

Poți alege una dintre bateriile de bucătărie Retro, cu finisaj bronz antichizat, fie cu prindere pe chiuvetă (în imagine) fie cu prindere în perete. Aceleași două modele sunt disponibile și cu finisaj crom, aici și aici.

 

6. Pentru o bucătărie rustică

 

 

În amenajarea ta, fiecare detaliu contează, iar bateria de bucătărie rustică Lora se va potrivi perfect bucătăriei.

 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful