Albastru, galben și teracotă în amenajarea unei garsoniere de 42 m² în Nijni Novgorod, Rusia

 

Designerul de interior Svetlana Svetlitskaya a transformat această garsonieră într-un spațiu deschis unde pereții colorați și bucătăria simplă aduc aminte de decorul micilor apartamente din Paris. Cum a obținut acest look și ce putem prelua în amenajarea spațiilor mici de la noi, aflăm din cele ce urmează.

 

 

Proprietara acestei garsoniere este o mamă tânără căreia îi face plăcere să petreacă mult timp cu prietenii. Cu toate acestea, întâlnirile lor nu se pot petrece la ea acasă, de aceea, a cumpărat această garsonieră, special pentru serile între amici.

 

 

Reamenajarea a pornit de la eliminarea pereților ce separau bucătăria de living și dormitor. A continuat cu amenajarea bucătăriei la perete, urmată de o zonă de luat masa, living-ul pe stânga și un dormitor pe dreapta. Acesta din urmă poate fi separat de restul camerei cu ajutorul unei perdele.

 

 

Cromatica în tonuri tari de albastru, galben, teracotă și pe alocuri mov închis a fost cerința proprietarei care și-a dorit un interior elegant cu fine influențe clasice și pariziene. Obiectele de decor colorate susțin această schemă cromatică. Dacă vă doriți accente tari de culoare în propria amenajare puteți încerca aceste accesorii.

 

 

Dormitorul este folosit de prietenii ce vin din alte orașe, iar lenjeria și cuvertura patului au fost alese special pentru a se potrivi perfect cu cromatica interiorului. Lenjerii de pat în tonuri vesele de culoare găsiți aici.

 

 

Pentru că nu se gătește foarte des aici, pentru amenajarea bucătăriei a fost aleasă o soluție simplă, dar eficientă. Toate electrocasnicele au fost ascunse de o perdea, iar polița pentru depozitare este încărcată de obiecte de decor. Farfuriile, tacâmurile și cele de trebuință în bucătărie sunt depozitate în dulapul integrat în perete.

 

 

În amenajarea băii, movul închis a devenit tonalitatea centrală a decorului, iar plăcile ceramice simple, albe, au fost o soluție practică și accesibilă de a finisa camera.

 

 

Holul de la intrare te înveselește datorită tapetului cu model floral care păstrează accentele de albastru și galben din întreaga amenajare.

 

Foto: Lisa Veruk Via: Elle Decoration  

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful