Rustic, natural și luminos într-o casă de vacanță de vis din Costa del Sol

Rustic, natural și luminos într-o casă de vacanță de vis din Costa del Sol

 

Aflată într-o zonă de vis, Costa del Sol, această casă diafană, plină de lemn, nuanțe și textile naturale este o invitație de a vă lăsa grijile deoparte și de a uita de serviciu și probleme. Intrați într-un tur virtual plin de inspirație și mult bun gust.

 

 

Se poate ca amenajarea a unei case de lângă plajă să arate ca și cum ar fi ruptă dintr-un colț al naturii? Da, această casă din Marbella cu podelele și grinzile din lemn nefinisate, șemineul, covoarele din fibre și textilele naturale te transportă într-o bucățică de natură. Totul este relaxat, calm și primitor, însă fiecare detaliu al amenajării a fost ales cu atenție și grijă.

 

 

Designerul de interior Jean Pierre Martel a avut ca obiectiv să transforme casa într-o oază de relaxare contemporană, proaspătă, cu influențe mediteraneene, totul într-un mod cât mai natural. Obiectivul a fost atins cu succes, după cum se poate vedea cu ușurință din fiecare încăpere.

 

 

Secretul amenajării stă în folosirea exclusivă a materialelor naturale. S-a folosit mult lemn de calitate reciclat, fibre naturale și o paletă cromatică simplă și discretă.

 

 

Bucătăria și sufrageria comunică liber una cu cealaltă, iar corpurile de mobilier din bucătărie au fost vopsite într-un gri pastel, la fel de subtil ca și restul accentelor de culoare din interior. Scaune pentru bucătărie sau masa din sufragerie găsiți aici.

 

 

Pentru că vremea este mai mult decât permisivă pe toată durata anului, living-ul este deschis către terasă, locul unde familia petrece cele mai multe ore. În zilele mai friguroase, proprietarii se strâng la interior și se bucură de jocul călduros al focului din șemineu.

 

 

Pentru a fi mai ușor de curățat, dar și pentru a aduce unitate la interior, podelele din fiecare cameră sunt din microciment, iar piesele de mobilier rustice, precum măsuța de cafea din living au fost realizate pe comandă. Dacă o astfel de abordare vi se pare un pic prea complicată, puteți alege oricând una dintre aceste măsuțe de cafea pentru living.

 

 

Pentru amenajarea terasei a fost dată exact aceeași importanță ca și pentru restul interiorului. Fiind foarte folosită, proprietarii au vrut să simtă și aici armonia unei zile de plajă, a prospețimii verii, dar în același timp și funcționalitatea de care are nevoie o familie cu copii, un grup de prieteni, ori un cuplu îndrăgostit.

 

Foto: El Meuble 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful