5 chiuvete de bucătărie cu forme inedite, perfecte pentru o amenajare cu personalitate

5 chiuvete de bucătărie cu forme inedite, perfecte pentru o amenajare cu personalitate

 

Liniile drepte, formele geometrice și volumele inedite sunt la mare căutare în amenajarea bucătăriilor din acest an. Le poți obține cu ușurință cu ajutorul plăcilor ceramice și a corpurilor de mobilier moderne, drepte sau minimaliste. Însă dacă vrei să completezi amenajarea, trebuie să iei în considerare și bateria pentru chiuveta de bucătărie, dar mai ales chiuveta de bucătărie.

Geometrie și forme complexe

 

Dacă pentru baterie cea mai simplă soluție este să alegi una pătrățoasă, cu linii cât mai drepte, pentru chiuveta de bucătărie lucrurile se pot complica un pic. De ce? Pentru că există chiuvete de bucătărie cu forme complexe ce nu doar că vor schimba estetica amenajării, dar te vor și ajuta la treburile casnice. Cum, haide să descoperim în selecția de mai jos.

 

 

 

Perfectă pentru a lăsa legumele la uscat pe picurător, această chiuvetă impresionează prin design-ul în trepte și volumele ce creează un joc dinamic în bucătărie. Este disponibilă în 12 variante de culoare, costă 1445 lei și se poate achiziționa numai la comandă de aici. 

 

 

 

Nu doar că te ajută să salvezi spațiul într-o bucătărie de mici dimensiuni, însă această chiuvetă cu două cuve iți și permite să pui în valoare un colț din bucătărie ce altfel ar fi fost destul de anost. Este disponibilă în 12 variante de culoare, costă 1404 lei și se poate achiziționa numai la comandă de aici. 

 

 

 

O abordare pe verticală ce va transforma bucătăria într-un joc de volume și forme, această chiuvetă se diferențiază de ceea ce suntem obișnuiți prin faptul că iese din blatul de bucătărie câțiva centimetri buni. Mai multe despre chiuvetele HighRise poți citi aici. Este disponibilă în 12 variante de culoare, costă 1396 lei și se poate achiziționa numai la comandă de aici. 

 

 

 

Este îndeajuns ca liniile de pe picurător să nu fie paralele pentru ca chiuveta de bucătărie să schimbe estetica bucătăriei păstrând aceeași funcționalitate. Este disponibilă în 12 variante de culoare, costă 1485 lei și se poate achiziționa numai la comandă de aici. 

 

 

Potrivită atât pentru o bucătărie pe colț cât și pentru una liniară, acestă chiuvetă se joacă cu formele geometrice și volumele, lăsând loc în micuța cuvă din dreapta și pentru legumele ce trebuie pregătite la masă. Este disponibilă în 12 variante de culoare, costă 1054 lei și se poate achiziționa numai la comandă de aici. 

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful