Casa unui cuplu din New York este întruchiparea vie a curcubeului și a energiei pozitive. Sam Ushiro și soțul ei și-au dorit mai mult decât un banal spațiu de locuit. Au vrut să își transforme casa într-un loc în care să se simtă bine, care să îi binedispună constant și să le dea cheful de viață de care au nevoie zi de zi. Cum au făcut asta? Vom vedea în cele ce urmează.

Pentru decorarea casei au fost alese culori puternice, nuanțe de roz, albastru și galben, cărora li se adaugă elemente în forme de fructe sau de dulciuri, baloane și confeti. Combinația cromatică și elementele de decor inedite reușesc să o creeze o stare de fericire, optimism și energie pozitivă încă de la primii pași în apartament.
Dacă și tu te gândești să îți umpli casa de culoare sau decorațiuni pline de personalitate, aici vei găsi lenjerii de pat haioase și aici decorațiuni colorate.
Cei doi nu au impus o limită imaginației atunci când au decorat apartamentul, reușind să îmbine nebunia cromatică într-un mod plăcut. Ei au lăsat creativitatea să le dicteze deciziile, iar rezultatul final a fost o casă dinamică, în care cei doi se încărcă cu energie pozitivă.
Stilul exploziv, personalitatea și creativitatea proprietarilor au făcut din micuțul apartament din New York un loc de joacă în care cei doi au combinat formele și culorile într-un mod unic, reușind să creeze un decor inedit și plin de viată.
Punându-și imaginația la contribuție, au creat în living un puzzle al geometriei în care au îmbinat romburile de pe covor cu oglinda rotundă și cu liniile drepte ale dulăpioarelor. Au folosit aici nuanțe puternice de roz pe care le-au asortat cu albastru și cu galben intens, care continuă vizual jocul geometric.
Sam și soțul ei au făcut din bucătărie mai mult decât un loc în care să gătească. Pereții au fost vopsiți în galben aprins, au fost adăugate pahare de plastic și un frigider roz, iar covorul are culorile curcubeului. Astfel, cei doi și-au creat spațiul perfect în care să gătească și să se distreze împreună.
Ca să creeze acest decor unic, proprietarii au căutat mobila pe la târgurile de vechituri și pe site-urile de licitații. Electrocasnicele au fost cumpărate la comandă, ca să se asorteze cu restul casei.
Dinamismul, curajul și pofta de viață cu care și-au decorat cei doi apartamentul i-a ajutat să obțină o combinație unică de culori și forme, într-un spațiu plin de personalitate.
Foto: Sam Ushiro Via: MiCasa 

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful