doar-pentru-ca-ai-o-bucatarie-mica-nu-inseamna-ca-trebuie-renunti-cafeaua-preferata-dimineata

Doar pentru că ai o bucătărie mică nu înseamnă că trebuie să renunți la cafeaua preferată din fiecare dimineață

La fel cum unora dintre noi le este imposibil să își înceapă ziua fără o ceașcă inegalabilă de cafea, tot așa, unii dintre noi nu pot concepe ca o singură piesă din bucătăria lor perfect amenajată și decorată să nu se potrivească designului interior per ansamblu. Dar ce faci când „suferi” de ambele pasiuni? Simplu, nu renunți la niciuna dintre ele și cauți espressorul care să îmbine esteticul cu funcționalitatea și gustul. Vezi mai jos ce soluții am găsit pentru barista-ul pasionat de design din tine ?

Poate cel mai mic espressor pentru acasă

Nu ai foarte mulți metri pătrați disponibili acasă, cu atât mai puțin în bucătărie, iar multe dintre lucrurile care îți plac pur și simplu nu încap. În plus, ești un mare fan al cafelei savuroase, dar ai vrea să te bucuri de ea și acasă, nu doar în oraș, iar aparatele de cafea profesionale, masive, îți mănâncă la propriu, o bună parte din bucătărie.Soluția ingenioasă vine de la Nespresso care a lansat cel mai compact espressor, de dimensiuni reduse, care prepară aceeași cafea excepțională Nespresso. Eseenza Mini are o amprentă cât o foaie de hârtie A4 și oferă soluția perfectă iubitorilor de cafea, pasionați de design modern, care nu au mult spațiu la dispoziție. Foarte ușor și compact, Essenza Mini e ușor de poziționat sau mutat în orice spațiu. Apropo de mutat, greutatea aparatului este 2,3 kg, iar dimensiunea redusă îl transformă în companioul perfect chiar și pentru vacanțe.

 

Dimensiunile reduse ale aparatului Essenza Mini nu-i afectează personalitatea puternică. Espressorul e disponibil în două forme diferite și în diverse variante de culori vii. Având un aspect rafinat, completat de colțuri rotunjite sau linii fine, ambele modele au fost premiate cu IF Design Award 2017 și Red Dot Award 2017

 

Gama variata de culori disponibile îl ajută să se încadreze în decorul oricărei bucătării, iar presiunea de 19 bari garantează aceeași ceașcă extraordinară de cafea, de fiecare dată. Echipa cu două funcții de preparare a cafelei – în funcție de cum preferi cafeaua – Essenza Mini prepară Espresso sau Lungo printr-o simplă apăsare de buton. Poți comanda Essenza Mini de aici

 

Design futurist pentru un mic barista acasă

Dacă pretențiile tale sunt mai ridicate și îți dorești ca fiecare ceașcă de cafea pe care o savurezi acasă să fie precum cele din Italia, iar bucătăria spațioasă nu îți impune restricții, în afara celor de design, atunci Creatista Plus este espressorul Nespresso de care ai nevoie.Creatista Plus este vârful de gamă al espressoarelor Nespresso, alternativa de ultimă generație la espressoarele full automate pentru acasă. Este aparatul ideal pentru iubitorii cafelei cu lapte și de asemenea este primul aparat Nespresso cu care iubitorii cafelei pot realiza latte art la ei acasă.

 

 

Creatista Plus este conceput ca cel mai performant aparat “de acasă”, foarte apropiat calitativ aparatelor din cafenelele pretențioase. Cu el poți realiza cu ușurința un Latte Art autentic, iar designul modern şi elegant, finisat minuțios, cu atenție la cele mai mici detalii, va completa bucătăria ta modernă.De altfel, este pentru prima oară când tehnologia de vârf folosită pentru „spumarea” laptelui de către espressoarele profesionale a fost încorporată de către Nespresso  într-un aparat compact ce se poate folosi acasă. Este clar o foarte bună opțiune pentru cei care preferă laptele în cafea.

 

Funcționalitățile espressorului sumt multiple și oferă posibilitatea de a crea cafea personalizata în cele mai mici detalii. În plus, Creatista Plus are o interfață prietenoasă și un ecran de rezoluție înaltă, pentru prezentarea modului de preparare a cafelei și modificarea setărilor cu cea mai mare ușurință.8 selecții de cafea, funcția de spumare automată a laptelui cu 4 niveluri de textură, 11 opțiuni pentru temperatura laptelui, presiunea de 19 bari și interfața prietenoasă se asigură că vei avea exact cafeaua pe care ți-o dorești.

 

 

Cu un design modern și elegant, finisat cu atenție în cele mai mici detalii, Creatista Plus este un aparat de cafea unic, un obiect de design ce se integrează perfect în spațiile decorate modern. De altfel, designul aparatului Creatista este semnat de Breville și a câștigat Best of the Best la Red Dot Award 2017. Îl poți cumpăra de aici.Îndrăgostită de design interior şi iubitoare de cafea de bună calitate, recunosc ca sunt cucerită de ambele modele de espressoare Nespresso. Am găsit deja locul perfect în bucătărie, nu e nevoie decât să mă decid asupra modelului…. ?

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful