ai-o-bucatarie-micuta-exista-chiuvete-ce-te-pot-ajuta-salvezi-saptiu

Ai o bucătărie micuță? Există chiuvete ce te pot ajuta să salvezi spațiul

 

Puțini dintre noi sunt într-atât de norocoși încât să se poată bucura de o bucătărie spațioasă, cu o chiuvetă dublă sau cu o insulă în mijlocul bucătăriei, unde să și gătească și să curețe vasele. Cu toate acestea, trebuie să știi că există chiuvete ce te pot ajuta să salvezi spațiul de lucru din bucătăria ta.

 

Înainte însă de a alege chiuveta, este important să știi că o amenajare în alb a unei bucătării mici te poate ajuta din start să aduci senzația de spațiu în încăpere. Mobilierul de bucătărie, pereții, faianța și gresia ar trebui să fie într-o paletă cât mai deschisă de culori. Albul poate fi dificil de curățat dar nuanțele deschise de crem, bej, gri sau nisipiu te pot ajuta atât cu senzația de spațiu, cât și la curățenie. Încearcă să nu aduci mai mult de trei nuanțe de culoare în amenajare pentru a nu încărca spațiul.
 

10 Chiuvete pentru o bucătărie mică

 

Chiar dacă sunt ceva mai ieftine, noi ți-am recomanda să eviți chiuvetele din INOX. În timp, ele se vor zgâria, păta și deteriora. Alege o chiuvetă de bucătărie din granit, ele sunt rezistente la șocuri, sunt tratate anticalcar și au un strat antibacterian pentru o igienă sporită. 

 
1. Chiuveta de bucătărie din granit compozit Fado are o dimensiune de 560×460 mm și este încastrabilă sub blat. Un astfel de montaj te ajută să economisești spațiul de lucru dar și să creezi o linie vizuală fluidă în bucătărie. Costă 1.372 lei și se poate comanda de aici.
 

 

 
2. Chiuveta de bucătărie din granit compozit Isao are o dimensiune de 465×465 mm, iar culoarea albă o face perfectă pentru o bucătărie micuță, cu finisaje în culori deschise. Costă 616 lei și poate fi cumpărată de aici. 

3. Dacă nu poți renunța la visul de a avea o chiuvetă de bucătărie cu două cuve, Bario cu o cuvă și jumătate s-ar putea să fie singura ta opțiune. Are o dimensiune de 600×500 mm, costă 1.016 lei și poate fi comandată de aici. 
 

 
4. Chiuveta de bucătărie din granit compozit Laver are o dimensiune de 500×500 mm, costă 1.283 lei și poate fi comandată de aici.

 

5. O altă soluție de a utiliza spațiul inteligent este alegerea unei chiuvetă de bucătărie dreptunghiulară, cu baterie montată în blat. Lando este un astfel de model, are o dimensiune de 520×420 mm, costă 1.332 și poate fi comandată de aici.

 

 

6. Chiuveta de bucătărie din granit compozit Nero are o dimensiune de 550×610 mm și avantajul de a aduce o atmosferă rustică în bucătărie fără a mânca prea mult spațiu. Costă 1.461 și poate fi comandată de aici.

 

7. Nu îți plac chiuvetele pătrățoase, nicio problemă, există și variante rotunde precum Kova, cu o dimensiune de 500x500mm. Costă 919 lei și poate fi comandată de aici. 

 
8. O altă opțiune rotundă, ceva mai mică, este chiuveta din granit compozit Vask. Are o dimensiune de 450×450 mm, costă 903 lei și poate fi comandată de aici.

 

 
9. Chiuveta de bucătărie din granit compozit Voga are o cuvă dreptunghiulară îngustă (540×408 mm), costă 935 lei și poate fi comandată de aici.

 

 
10. Cu un design ceva mai special, Voga II este o chiuvetă îngustă, de 620×510 mm, perfectă pentru o bucătărie modernă. Costă 1.032 lei și poate fi comandată de aici.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful