8-colectii-corprui-iluminat-personalitate-gradina

8 colecții de corpuri de iluminat care vor aduce personalitate grădinii tale

 
Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă cu noi, iar zilele și serile în care te-ai putut relaxa în grădină vara aceasta au fost destul de puține, există șansa ca în luna ce abia începe să te poți bucura ceva mai mult de natura din fața casei tale.
 

 

Dar serile vor fi tot mai scurte și vei avea nevoie să pui în valoare grădina și pe timp de noapte. Noi ți-am făcut o mică selecție de corpuri de iluminat pentru exterior perfecte pentru a desăvârși decorul grădinii, dar și practice, pentru a nu a avea probleme atunci când vremea se înrăutățește. 
 

8 corpuri de iluminat pentru grădina ta

Atunci când alegeți corpurile de iluminat pentru exterior, acestea trebuie să fie dotate cu protecție la umiditate, să fie etanșe, iar tipul de lumină să fie adaptat fiecărei zone exterioare.

 

 
1. Colecția Redo York este perfectă pentru cei ce își doresc să aducă un aer romantic, retro și clasic în grădină. Poți alege dintre aplice, suspensii, plafoniere sau chiar stâlpi de iluminat exterior.  Poți alege corpul de care ai nevoie, din această colecție, de aici.
 

 
2. Nu uita de exteriorul casei. Și acesta poate fi pus în valoare de corpurile de iluminat. Pentru o casă modernă, poți alege colecția LED Redo VARY. O găsești aici.

 

 
3. Colecția Redo Gate este perfectă pentru grădinile unde geometria ocupă primul loc. Puteți achiziționa corpurile de iluminat de aici.

 

 
4. Poate cea mai jucăușă, colecția de corpuri de iluminat Redo Baloo te lasă să îți pui imaginația la lucru și să creezi o poveste de lumini și culoare, chiar la tine în grădină. Corpurile se pot cumpăra de aici.

 

 
5.  Poți crea o atmosferă vintage în grădină cu ajutorul colecției Dublin. Corpurile sunt disponibile aici. 

 

 
6. Nu uita de terasă și colțurile ceva mai restrânse. Ele pot fi puse în valoare cu ajutorul luminii. Colecția Emollio te poate ajuta. Corpurile se pot cumpăra de aici. 

 

 
7. Cuprul patinat din colecția Verona este perfect pentru grădinile de la munte. Colecția este disponibilă aici. 

 

 
8. Pe terasă sau chiar și în balcon, corpurile de iluminat din colecția Guggy vor înveseli atmosfera. Se pot cumpăra de aici. 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful