fereastra-de-mansarda-care-se-transforma-in-balcon

Fereastra de mansardă care se transformă în balcon

Fereastra de mansardă care se transformă în balcon

 

Dacă ești în căutare de ferestre pentru mansardă, poate ar fi bine să iei în calcul și inovatorul balcon VELUX CABRIO®. Ce este, cum funcționează și de unde îl poți cumpăra, află din cele ce urmează.

 

 

VELUX Cabrio este o fereastră de mansardă inovatoare care are nevoie de doar câteva secunde pentru a se transforma într-un balcon ce permite accesul în afara mansardei. Pe lângă spațiul nou câștigat sub soare, balconul are o suprafață vitrată generoasă și clapetă de ventilare, ce aduce aerul proaspăt în casă, chiar dacă ferestrele sunt închise. Cât de ușor este de folosit, poți vedea în video-ul de mai jos:

 

 

În plus, fereastra de mansardă VELUX lasă mai multă lumină naturală să intre în mansardă, dar oferă și o priveliște amplă atunci când este transformată în balcon. Când balconul este strâns,  jumătatea superioară se deschide ca o fereastră de mansardă clasică, iar când balconul este deschis, această  fereastră funcționează precum un acoperiș.

 

 

O astfel de soluție poate schimba cu ușurință nu doar aspectul estetic al mansardei, dar și funcționalitatea ei. Balconul VELUX CABRIO® poate fi personalizat cu diferite tipuri de finisaj interior și izolație adecvată nevoilor tale. Balconul poate fi cumpărat în România de la Imperium Timișoara.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful