baterii-sanitare-si-accesorii-negre-pentru-baie-moderna

Baterii sanitare negre pentru o baie modernă

Foto: Kohler
Dacă nu știai că există sau nu ești sigur(ă) de modul în care le poți pune în evidență, află că bateriile sanitare negre pentru baie nu sunt nici noi, nici greu de potrivit în amenajarea băii. Accesibile ca și preț, ele au marele avantaj de a aduce un aer modern, plin de personalitate unei băi. De unde le poți cumpăra, cu ce să le combini și în cel stil de amenajare se potrivesc, află din articolul nostru.

Eleganță în alb și negru

Set de baterii sanitare pentru baie Lyra negre, se pot cumpăra de aici
Cu siguranță cea mai simplă, dar și cea mai de efect modalitate de a amenaja o baie cu baterii sanitare negre este de a le amplasa pe un fundal alb imaculat. Faianța, obiectele sanitare și piesele de mobilier albe vor face ca bateriile să iasă în evidență. În ceea ce privește gresia, poți alege fie un model gri, dacă baia este mică, fie poți combina, ca într-o tablă de șah o placă albă cu un neagră.
Set de baterii sanitare pentru baie Laveo negre, se pot cumpăra de aici
Dacă faianța simplă albă ți se pare prea rece, poți opta pentru plăci de marmură cu inserții gri, ori pleci ceramice albe cu inserții subtile negre.

Nu doar pentru lavoar, ci și pentru cadă sau duș

Panel de duș cu hidromasaj, Nilo, negru, se poate cumpăra de aici
Ar fi păcat să te folosești de o baterie neagră numai pentru lavoar, există destul de multe modele de baterii negre pentru cadă sau baterii negre pentru duș. Dacă îți dorești ceva mai special, dușul îl poți înlocui cu un panel de duș cu hidromasaj negru sau o coloană de duș neagră.
Set de accesorii pentru baie Rebecca, se poate cumpăra de aici
Nu uita de accesorii, pahare, suporturi de prosoape etc, și ele pot fi tot negre, dacă îți place să mergi pe o linie exactă. Dacă vrei să te joci un pic cu nuanțele poți alege un set în gri.
Set de accesorii pentru baie Afra, gri, se poate cumpăra de aici

Modern, clasic sau rustic?

Bateriile negre se potrivesc în toate aceste 3 stiluri, atâta timp cât le alegi pe cele cu unghiuri clare, drepte pentru amenajările moderne, minimaliste, contemporane și pe cele cu ceva mai multe detalii și forme rotunjite pentru băile în stil clasic, rustic sau eclectic.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful