rustic-cu-accente-marine-intr-o-casa-vacanta-connecticu

Rustic cu accente marine într-o frumoasă casă de vacanță din Connecticut

 

Finisajele în tonuri neutre și accentele de albastru stau la baza acestei frumoase amenajări a unei case din Connecticut, SUA. Cum a fost realizat designul interior și ce idei putem prelua din amenajare, aflăm din cele ce urmează.

 

Rustic cu accente marine într-o frumoasă casă de vacanță din Connecticut

 

Renovarea a fost făcută de către directoarea unui magazin de mobilă online pentru a demonstra încrederea în produsele vândute și exemplifica cum combinația de albastru, crem și alb poate transforma un interior într-un cămin cald și primitor.

 

 

Mobila din lemn de culoare închisă din bucătărie a fost vopsită în alb, transformând astfel încăperea într-un loc deschis și spațios. Iată cum două straturi de vopsea albă pot face minuni. Vopseaua a pus în evidență și balamalele rustice ale dulapurilor, care, împreună cu grinzile de lemn aduc un farmec aparte bucătăriei.

 

 

Livingul și sufrageria sunt camerele care au suferit cea mai impresionantă transformare. Structura întregului spațiu a fost schimbată prin adăugarea unor ferestre. Lumina naturală este unul dintre cei mai talentați designeri de interior. Culorile naturale folosite, melanjul de materiale și piesele de mobilier cu structuri diferite dau livingului un aer cald, primitor și liniștit.

 

 

Combinația de crem cu albastru te duce fără să vrei cu gândul la mare și la plajă încă de la intrarea în casă, iar tenta marină este accentuată și de folosirea dungilor alb cu albastru din covor.

 

Dacă nu găsiți perne decorative în culorile dorite, puteți oricând cumpăra una de aici, apoi o puteți îmbrăca într-o husă realizată la comandă. În hol puteți aduce culoare cu unul dintre aceste tablouri.

 

 

Singura decizie a designerului pe care proprietarii au ignorat-o este culoarea pereților din dormitor. Le-a fost sugerat un albastru deschis, dar dorința de a personaliza spațiul a fost mai puternică. Albastrul închis din dormitorul matrimonial ales de proprietari aduce camera și mai aproape de mare.

 

 

Camerele copiilor continuă paleta de culori din întregul interior, în tonuri neutre și în albastru, dar cu elemente de decor ce nu se feresc să spună povestea familiei. Charlotte este atașată de elefanți, pe care îi putem regăsi în accentele camerei, iar camera lui Henry are ca punct de atracție covorul din Mongolia, locul în care a fost conceput.

 

 

Grădinile, caracterizate prin simetrie și linii drepte, delimitează cu exactitate spațiul, creând un loc liniștit și contemplativ.

 

 

Exteriorul casei a fost proiectat de faimosul arhitect Royal Barry Willis. Inițial clădirea a funcționat ca și fermă, însă foștii proprietari au transformat-o în locuință, iar Debbie Propst, actuala proprietară, și-a pus amprenta finală transformând-o în casă de vacanță.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful