proiect-de-amenajare-cu-dormit-separat-garsoniera-44-mp

Proiect de amenajare cu dormitor separat pentru o garsonieră de 44 m²

 

Designerul de interior Nina Schubert a creat acest proiect de amenajare pentru un cuplu tânăr din Rusia. Întreaga amenajare a pornit de la premisa separării dormitorului de zona de zi, dar și de la faptul că în viitor familia s-ar putea bucura de un copil. Ce a propus designerul și cum pot fi preluate ideile din acest proiect în spatiile mici de la noi, descoperim în cele ce urmează.

 

 

Living-ul de 22 m² a fost împărțit în două zone. Cea de zi are un spațiu pentru serile relaxante în fața televizorului și o prelungire în balcon, unde două scaune de bar permit proprietarilor să își savureze cafeaua de dimineață. Cea de noapte, formată din dormitor și o măsuță de toaletă ce poate fi transformată în birou, este separată de zona de zi printr-o ușă glisantă de sticlă.

 

 

Pe lângă scaunele de bar și pervazul transformat în masă, în balcon este și un dressing cu hainele de iarnă. O soluție asemănătoare pentru a salva spațiul din interior poate fi adaptată cu ușurință și în interioarele mici de la noi cu ajutorului unui astfel de dressing la comanda.

 

În spatele canapelei din living este un dulap mascat. Acesta a fost creat special pentru a se integra perfect în perete. Lipsa mânerelor de deschidere îl fac să semene mai mult cu un perete decât cu un dulap.

 

 

 

Ușa glisantă din sticlă nu doar separă dormitorul de restul interiorului și oferă intimitate, ea  permite și luminii naturale să ajungă în zona de seară. O astfel de partajare a spațiilor într-o garsonieră puteți realiza cu ajutorul acestor usi glisante din sticla.

 

 

Paleta de culori neutre, delicate, ajută la senzația de spațiu din dormitor, iar accentele subtile de roz și albastru aduc o eleganță aparte decorului.

 

 

Plăcile ceramice din hol, baie și balcon crează un joc geometric interesant pe fundalul ușor monocromatic al amenajării.

 

 

Bucătăria, destul de spațioasă continuă linia cromatică neutră cu accente de galben și albastru. Micuța canapea și locul de luat masa de aici sunt perfecte pentru prietenii ce vin în vizită.

 

 

Baia este probabil cel mai jucăuș loc din garsonieră. Plăcile ceramice cu motive în alb și negru, faianța geometrică, tot în alb și negru, creează dinamism în încăpere, iar panoul de lemn tratat pentru a rezista aici, încălzește atmosfera băii.

 

Foto: inmyroom

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful