decor-cald-primitor-si-luminos-pentru-o-casa-nou-construita

Decor cald, primitor și luminos pentru o casă nou construită

Decor cald, primitor și luminos pentru o casă nou construită
Aflată în unul dintre cele mai noi cartiere ale Madridului, această casă nou construită mai avea nevoie doar de mobilier și decorațiuni pentru ca familia să se poată muta. Designerul de interior Paula Duarte s-a ocupat cu drag de aceste detalii și a transformat interiorul în unul plin de căldură și bun gust. Cum? Aflăm din cele ce urmează.

Firma de construcții i-a lăsat designerului o pânză albă pe care să poate să dea frâu imaginației. Finisajele în alb imaculat fac ca fiecare notă de culoare să iasă în evidență. Din acest motiv, designerul a ales ca piesele mari de mobilier, canapelele, corpurile de bucătărie, paturile să fie și ele albe, însă detaliile precum, pernele, tablourile, textilele accesoriile și obiectele din decor au fost alese in tonuri vesel de culoare precum roz, roșu, turcoaz, albastru sau verde.
Accentele din lemn precum masa din living, raftul și scaunele aduc căldură în decorul luminos și deschis.
Toate corpurile și sistemele de iluminat folosite în casă sunt LED. Ce aduce diferit iluminatul cu LED și care sunt avantajele pentru sănătate puteți afla de aici. O istorie interesantă, tot despre lumini, puteți citi aici.
Tapetul cu motive vegetale aduce textură la interior dar și dinamism în living și pe hol.
Destul de micuță, dar foarte luminoasă, bucătăria albă este înveselită de micile electrocasnice în stil retro și de accesoriile în roșu și turcoaz.
Jaluzelele din bucătărie, camera copilului și dormitor completează decorul modern, dar și lasă suficientă lumină să pătrundă în casă, chiar și atunci când sunt trase.
Pentru camera fetiței, designerul de interior s-a axat pe detalii textile, delicate, în roz și un tapet simplu cu bulinuțe colorate.
Dormitorul matrimonial surprinde prin corpurile de iluminat inedite, dar și prin băncuța de lemn găsită de proprietari într-un târg de vechituri și restaurată de designer.
Mobilierul din grădină aduce un contrast vizual puternic în comparație cu albul de la interior. Textilele în roz, roșu și albastru crează legătura cromatică dintre exterior și interior.
Grădina spațioasă dublează living-ul, ea permite familiei să petreacă timp la exterior în serile călduroase de vară, dar și spațiu suficient de joacă pentru fetiță.

 

Foto: MiCasa

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful