ce-tipuri-de-corpuri-de-iluminat-sunt-potrivite-camera-copiilor

Ce tipuri de corpuri de iluminat sunt potrivite în camera copilului?

Suspensie Nowodvorski MALWI 7, se poate cumpăra de aici

 

Camera copilului trebuie să fie un spațiu dedicat jocului, dezvoltării și confortului. Părinții tind să dedice foarte mult timp și bani pentru amenajarea ei, însă de multe ori, trec cu vederea o caracteristică importantă a amenajării, și anume iluminatul.
O schemă de iluminat bine pusă la punct poate îmbunătăți ambianța, somnul, atenția și cheful de joacă al celor mici. Mai jos găsiți câteva sfaturi și direcții ce vă pot ajuta într-o iluminare ideală pentru camera celor mici.

Vizibilitate

Plafonieră LED Eglo SIRO, se poate cumpăra de aici 

Este impetuos necesar ca acest spațiu să beneficieze de o lumină puternică, centrală, de preferat aflată în centrul tavanului. În primul rând, pentru că îi va ajuta pe copiii între 3 și 16 ani să vadă cât mai clar atunci când desenează, fac teme sau citesc. Pe de altă parte, dacă aveți bebeluși sau copii până în 5 ani, veți avea nevoie de o lumină clară pentru activitățile zilnice, dar și pentru o mai bună supraveghere pe timp de seară sau noapte.

 

Pendul Eglo FUNJI, se poate cumpăra de aici

Accente de culoare și lumină

Aplică de perete LED Eglo SPARINO, se poate cumpăra de aici

Frumoase pentru părinți și fascinante pentru cei mici, aplicele sau sistemele de iluminat cu LED, colorate, pentru copii vor aduce în cameră o atmosferă unică, specială și intimă. Aceste corpuri de iluminat vin într-o varietate mare de culori și forme și pot completa cu ușurință decorul interior. Tot în această categorie pot intra și veiozele sau lămpile de birou. Ele sunt mai mult decât necesare dacă copiii au început școala.

 

Lampă de birou reglabilă Redo KEPLER, se poate cumpăra de aici

Lumină de veghe

Aplică/Veioză LED Eglo SPARINO, se poate cumpăra de aici

Dacă aveți copii mici, știți deja cât de importante sunt aceste lumini slabe, ce se pot folosi la orice priză din casă. Marele lor avantaj este că veți avea suficientă lumină pentru a verifica somnul celor mici, iar ei nu se vor speria dacă se trezesc în mijlocul nopții.

Siguranță și eficiență

Lampă de masă LED Eglo WALINA, se poate cumpăra de aici

Alegeți numai corpuri de iluminat conforme cu normele europene de protecție și realizate din materiale non-toxice. De asemenea, vă recomandăm becurile LED nu doar pentru economia la factură, ci și pentru că ele nu se încălzesc. Astfel, veți evita accidentele în care copiii se pot arde pentru că au pus mâna pe bec.

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful