15-piese-de-mobilier-si-accesorii-haioase-practice-accesibile-amenajare-camera-copi

15 piese de mobilier și accesorii haioase, practice și mai ales accesibile pentru amenajarea camerei copilului

Foto: Freshome
Dacă în living, dormitor, bucătărie și baie mai trecem cu vederea faptul că nu avem exact piesele de mobilier și accesoriile de decor pe care ni le dorim, atunci când vine vorba de copii ne este aproape imposibil să nu alegem produsele cele mai simpatice. Dar ce facem când bugetul este restrâns și spațiul mic?
Pentru spațiile mici vă recomandăm să mergeți pe soluții practice, modulare și piese de mobilier cu funcții multiple. Dacă bugetul este mic, petreceți un pic de timp pe OLX. Aici veți găsi produse accesibile, mai ieftine decât în magazine, într-o gamă variată, vândute de persoane ce le-au folosit foarte puțin sau uneori chiar deloc. Dacă timpul nu este o problema, cu puțină răbdare veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.Noi am făcut o selecție de 15 piese de mobilier și accesorii simpatice ce ne-au făcut cu ochiul și credem că ar fi de ajutor în orice cameră ocupată de cei mici.

1. Pat cu tobogan

Acest pat cu tobogan costă 500 de lei și poate fi cumpărat de aici. Culoarea albă nu încarcă vizual spațiul din cameră, toboganul este perfect pentru trezirile vesele dimineața, iar spațiul de jos poate fi folosit ca birou ori pentru depozitare.

2. Pat supraetajat

Pentru doi copii, acest pat supraetajat este perfect nu doar datorită spațiilor de depozitare, dar și mulțumită culorii neutre ce nu încarcă prea mult spațiul. Costă 500 de lei și poate fi cumpărat de aici.

3. Dulap de poveste

Rupt parcă dintr-un film Disney, acest dulap simpatic poate înveseli orice cameră. Costă 290 de lei și poate fi cumpărat de aici.

4. Birou și scaun

Biroul are imprimat alfabetul în engleză și numerele de la 1 la 10, tot în engleză, suport de pahar și ceas. Costă 159 de lei și poate fi cumpărat de aici. 

5. Birou, tablă și șevalet

Ideal pentru copiii între 3 și 6 ani, acest corp de mobilier 3 în 1 este și birou și tablă și șevalet. Scaunul este integrat și include o masă reversibilă care poate fi transformată în șevalet prin simplă culisare. Șevaletul poate fi folosit și ca tablă verticală. Costă 250 de lei și poate fi cumpărat de aici. 

6. Scaun pentru copii

Vesel și colorat, acest scăunel pentru copii costă doar 90 de lei și poate fi cumpărat de aici.

7. Ladă pentru jucării

Perfectă pentru depozitarea rapidă a jucăriilor împrăștiate prin cameră, această ladă poate fi vopsită și colorată chiar de copii. În timp, poate fi transferată în hol și folosită ca și banchetă. Costă 90 de lei și poate fi cumpărată de aici.

8 Etajeră

Cărțile și jucăriile preferate își găsesc în această etajeră locul perfect de odihnă pe timpul nopții. Costă 180 de lei și poate fi cumpărată de aici.

9. Lustră avion

Perfectă pentru aventurile imaginare ale copiilor, această lustră în formă de avion costă 90 de lei și se poate cumpăra de aici.

10. Veioză pirat

Nouă, fabricată în România, această simpatică veioză din lemn costă 80 de lei și poate fi cumpărată de aici.

11. Covor cu Tom și Jerry

O opțiune haioasă, perfectă pentru camera unui băiat, acest covor costă 60 de lei și poate fi cumpărat de aici.

12. Covor cu girafă

O opțiune simpatică pentru camera unei fetițe, acest covor costă 55 de lei și poate fi cumpărat de aici. 

13. Covorașe hand-made

Super drăgălașe, realizate manual, aceste modele de covorașe pentru copii costă 75 de lei. Se pot cumpăra de aici.

14. Stickere de perete cu bufnițe

Și pereții din camera copiilor merită un strop de culoare. Pentru doar 25 de lei, puteți lua un set de stickere cu 6 bufnițe, 2 păsărele, crenguțe și frunze. Se pot cumpăra de aici.

15. Tablouri

Dacă stickerele nu vă sunt pe plac, acest set de 3 tablouri simpatice sunt la fel de potrivite pentru a aduce culoare pereților. Costă 35 de lei și se pot cumpăra de aici.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful