10-reducere-la-paneluri-de-dus-cu-hidromasaj

10% reducere la paneluri de duș cu hidromasaj

Panel duș cu hidromasaj Metaform Manhattan, 4 funcții, INOX, se poate achiziționa la reducere de aici
Dacă începi sau ai început deja amenajarea casei tale, ori te gândești să îți transformi baia într-un loc de răsfăț, ar trebui să profiți de reducerile de 10% la panelurile de duș cu hidromasaj de pe Evivo. Intră aici pentru a vedea modelele disponibile la ofertă.

De ce să alegi un panel de duș cu hidromasaj?

Dacă ai o coloană de duș sau o baterie simplă pentru duș, trebuie să știi că un panel cu hidromasaj îți poate ridica nivelul de confort și răsfăț în baie, fără un cost prea mare.
Trecem peste lipsa evidentă a funcției de hidromasaj din coloana sau bateria uzuală de duș și vom descoperi că montajul este la fel de simplu. Se poate face în orice tip de cabină, însă panelul de duș cu hidromasaj va câștiga detașat atunci când vinde vorba de design. Aspectul lui modern, liniile drepte și volumele subtile devin aproape imediat punctul focus al încăperii.
În plus, acesta este mult mai ușor de curățat în comparație cu o baterie sau coloană, datorită suprafeței întinse și a materialelor tratate anticalcar precum aluminiu, INOX sau sticlă.
Paneluri de duș cu hidromasaj într-o gamă variată de culori, se pot cumpără cu reducere de aici

Ce înseamnă defapt cu hidromasaj?

Pentru un confort sporit, panelul de duș cu hidromasaj poate utiliza simultan sau secvențial cele 3 sau 4 funcții ale sale – duș de mână, duș superior, efect cascadă și hidromasaj. Pe lângă confortul pe care îl aduce, funcția de hidromasaj a panelului ajută și la tonifierea corpului.
Panel duș cu hidromasaj și cascadă de apă Metaform Niagara, 4 funcții, INOX, se poate cumpără la reducere de aici

10% Reducere până la 30 iunie.

Pe lângă dotările performante și beneficiile terapeutice, panelurile de duș cu hidromasaj au 2 ani garanție. Alege de aici culoare și design-ul potrivită băii tale și profită de reducere până la finalul lunii.

Lasă un răspuns
Urcați?
Product added successful