toate-electrocasnicele-de-care-ai-nevoie-bucatarie-700-lei

Toate electrocasnicele de care ai nevoie în bucătărie cu doar 700 de lei

Via: Fiximer 
Ai terminat de renovat dar bugetul pentru echiparea cu electrocasnice a bucătăriei nu mai este atât de mare pe cât ți-ai fi dorit? Abia acum îți faci bugetul pentru o nouă bucătărie? Atunci când vine vorba de electrocasnice, ar fi bine să știi că există o opțiune accesibilă pentru proiectul tău. Care este aceasta? Află din cele ce urmează.

Cu doar 705 lei am făcut un pic de shopping imaginar pe OLX și am reușit să echipăm o bucătărie cu toate electrocasnicele esențiale. Desigur, multe dintre produsele alese nu sunt noi, însă dacă bugetul și timpul îți permit, poți găsi produse noi sau aproape noi, la prețuri mai mult decât accesibile. Mai jos găsești produsele ce ne-au făcut nouă cu ochiul. Dacă îți plac, ar fi bine să te grăbești, se dau destul de repede. ?

Frigider de la 250 lei

Da, dacă ai un pic de răbdare și timpul necesar să iei la puricat ofertele de pe OLX, vei găsi anunțuri date de oameni ca și tine, cu produse la prețuri mult mai mici decât în magazine, chiar și un frigider la doar 250 de lei. Îl poți cumpăra de aici.  Dacă îți dorești ceva mai special, această combină frigorifică Whirpool este perfectă, dar și ceva mai scumpă – 500 lei.

 

Combină frigorifică Whirpool – 500 lei – cumpără de aici. 

Aragaz de la 300 lei

Oferta diversificată este actualizată zilnic, ceea ce îți oferă șansa de a găsi exact ceea ce cauți, la un preț mai mult decât accesibil. Acest aragaz Zanussi este doar 300 de lei. Dacă îți dorești un cuptor încorporat, acest cuptor electric Hansa este 230 de lei. Cu încă 200 de lei poți avea și această plită electrică incorporabilă.

 

Cuptor resigilat Zanussi – 399 lei – cumpără de aici 

Hotă de la 100 lei

Pe OLX, anumite produse pot fi livrate cu verificare. Dacă produsul nu este pe placul tău, îl poți returna. Un astfel de exemplu este această hotă nou-nouță, la doar 350 de lei. Există și o variantă mai ieftină, această hotă Hansa, la doar 100 lei.

 

Hota Hansa – 100 lei – cumpără de aici

Cafetieră de la 25 lei

Dacă nu poți funcționa dimineața fără o cafea, pe OLX găsești zeci de modele de cafetiere potrivite tuturor cerințelor. Cu numai 25 de lei, poți lua această cafetierăAcest espressor automat Bosch Tassimo costă numai 80 de lei, iar pentru 300 de lei poți avea această cafetiera cu râșniță AEG.

 

Cuptor cu microunde – 149 lei – cumpără de aici
Îți place pâinea prăjită? Acest toaster simpatic, albastru, este 50 de lei, iar pentru cinele încălzite pe fugă, te poți folosi de acest cuptor cu microunde LG. Costă 130 de lei.

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful