si-construit-propria-mini-cabana-42-m-bucura-liniste-frumusete-natura

Și-a construit propria mini-cabană (42 m²) pentru a se bucura de liniștea și frumusețea naturii

Și-a construit propria mini-cabană pentru a se bucura de liniștea și frumusețea naturii
Arhitectul ce locuiește aici este înconjurat de lumină naturală, aer proaspăt și de liniștea naturii, însă este foarte strict cu obiectele pe care le aduce la interior. De ce și-a construit singur această mini-cabană pe insula Limfjorden, Norvegia și cum a decorat-o, aflăm din cele ce urmează.

Hans Østerby Ladegaard (42 de ani) este arhitect, iar în timpul liber își dorește să stea cât mai departe de civilizație și oameni, bucurându-se de liniștea și frumusețea naturii. Și-a construit singur această mini-cabană din module prefabricate de lemn și s-a folosit de ferestrele largi cât un perete pentru a aduce natura și lumina naturală la interior.
La cabană nu se poate ajunge cu mașina. Tot ceea ce intră în casă trebuie cărat de Hans. Acest lucru l-a făcut să fie foarte atent cu ceea ce aduce la interior. Prietenii l-au ajutat cu piesele mai mari de mobilier, iar în cei 42 m² este o baie, o bucătărie, un living și două dormitoare. Cel de lângă living este dormitorul matrimonial și este perfect pentru două persoane. Deasupra bucătăriei au loc 4 copii, iar canapeaua din living este extensibilă și creează loc pentru încă doi adulți.
Practică și compactă, amenajarea și decorul sunt destul de stricte. Nimic în plus nu ocupă spațiul micuț al cabanei. În dormitoare patul este singura piesă de mobilier, alături de un corp de iluminat și un tablou. Dacă vă doriți ceva mai mult pentru propria amenajare, această mobilă pentru dormitor și acest fototapet de pe Praktiker.ro vă pot veni în ajutor pentru decorarea și înveselirea unei cabane.
Frigiderul, un fierbător și plita cu două ochiuri sunt singurele electrocasnice de la interior. În spatele bucătăriei se află toaleta, și ea la fel de austeră în amenajare. Măsuța de cafea din living este o cutie veche în care au fost aduse aici tot felul de obiecte.

Foto: Ida Scmidt / House of Pictures Via: Bo Bedre

Lasă un răspuns

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful