numarul-casei-tale-poate-fi-vizibil-noaptea-te-poate-feri-de-intrusi

Numărul casei tale poate fi vizibil noaptea și te poate feri de intruși

 

 

Cu siguranță nu te-ai gândit niciodată că un banal număr de casă poate face atât de multe pentru tine și casa ta. Citește mai jos și află totul despre numerele de casă iluminate cu senzor de mișcare.

Număr de casă iluminat

Dacă există probleme cu iluminatul stradal sau numărul casei tale nu este prea vizibil seara și noaptea, o lampă de exterior cu senzor de mișcare și cu număr iluminat este perfectă nu doar pentru prietenii tăi, dar și pentru agenții de livrare sau mâncarea comandată târziu. Vei fi salvat de multe discuții inutile la telefon, atunci când aceștia nu găsesc adresa. În plus, vei îmbunătăți considerabil estetica exterioară a casei datorită designului modern al acestor corpuri de iluminat.
Lampa Steinel L820 este echipată cu cel mai modern senzor de miscare iHF Steinel, cu unghi acoperire 160º, detecție max.1-5 m. Posibilitate setare timp aprindere și prag luminozitate în amurg. O poți cumpăra de aici.

Senzor de mișcare performant

Lămpile de exterior cu număr de casă sunt echipate cu un senzor de mișcare infraroșu (Pasive InfraRed – PIR) performant, ce permite detecția rapidă de temperatură din proximitatea lămpii. Odată detectată mișcarea, lampa se aprinde și luminează intrarea în casă. Avantajele tale? Nu mai ești nevoit să îți cauți cheile pe întuneric, iar orice intrus va încerca să intre în casă va fi speriat de lumina puternică. Nu îți face griji, senzorul se poate regla în așa fel încât lumina sa nu se aprindă la adierea vântului ori la trecerea unei pisici.
Aplica L 630 LED este echipată cu senzor de mișcare PIR 360°, detașabil, rază de detecție max. 8 m. Consum redus de 8,2 W, flux luminos 663 lumeni. O poți cumpără de aici. 

Eficiență energetică

Dacă ești ceva mai pretențios atunci când vine vorba de design și eficiență energetică, gama de numere de casă iluminat XSOLAR este perfectă pentru tine. Panoul monocristalin se încarcă cu energie solară, iar lampa exterioară este funcțională 365 zile, fără costuri de electricitate. În plus, luminează întreaga noapte la un consum extrem de mic, fără racordare la rețeaua electrică și  se va stinge automat în zorii zilei.
Lampa de exterior cu senzor Steinel XSolar L-S nu necesită racordare la rețea electrică. Încărcarea se face prin panou solar monocristalin. O poți cumpăra de aici.
Fabricate în Germania, aceste lămpi au 3 ani garanție, dar și asistență telefonică gratuită la alegerea produsului și la instalare. Poți vedea toate modelele de lămpi cu senzor de mișcare și număr de casă luminat, aici.

 

 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful