mobilier-second-hand-reconditionat-si-accente-vintage-casa-yorkshire

Mobilier second-hand recondiționat și accente vintage într-o casă din Yorkshire

Rafurile din living sunt parte dintr-un scaun, cuierul din hol este hayonul unui camion, iar polițele din baie sunt rămășite de cherestea. Nimic din amenajarea acestei frumoase case din Yorkshire, Marea Britanie nu este ceea ce pare. Haideți să descoperim împreună și alte idei practice și inovatoare de amenajare din acest interior de poveste.

Proprietarii acestei căsuțe plină de surprize sunt atât de pricepuți la lucrul în lemn încât îți este aproape imposibil să îți dai seama care dintre piesele de mobilier de la interior sunt noi și care au fost restaurate. Acest talent i-a ajutat să economisească foarte mulți bani pentru amenajare și decor, dar și să aducă la interior accente și detalii inedite, pline de personalitate.
Inițial și-au dorit doar să închirieze casa, însă foarte repede farmecul ei i-a vrăjit și au hotărât să o cumpere. De 20 de ani lucrează la fiecare detaliu pentru a o transforma în căminul perfect. Au recondiționat pereții, au pus podele din lemn masiv în toată casa, au înlocuit corpurile din bucătărie cu unele create chiar de ei, au schimbat ușile cu unele din lemn pe care doar l-au lăcuit și au recondiționat un șemineu din fontă pe care l-au așezat în living.
Chiar și în bucătărie și în baie proprietarii au ales podeaua din lemn în detrimentul gresiei pentru că aduce căldură și o atmosferă rustică la interior. Dacă nu vă doriți o astfel de soluție pentru propria casă, vă puteți folosi de aceste modele de gresie de interior sau de aceste plăci de gresie de exterior.
Succesul amenajării a venit din faptul că proprietarii iubesc același tip de mobilier, merg împreună la cumpărături prin magazinele de vechituri și second-hand și de puține ori se întorc cu mâna goală.
Multe din piesele din casă au fost salvate chiar de la gunoi, galeria de la fereastra din sufragerie este un exemplu, iar cuvertura din dormitorul copiilor, cel de mai jos, este creată de proprietară din bucăți vechi de cârpe găsite în casele prietenilor.
Deși a fost destul de costisitoare, cada pe picioare din baie se numără printre puținele obiecte cumpărate de noi de către proprietari. Au ales-o pentru design-ul vintage, plin de personalitate, ce se potrivește perfect cu întreaga amenajare a casei.

Foto: Dave Burton Via: Ideal Home 

Lasă un răspuns
Abonează-te
Primești pe email, în fiecare vineri, cele mai noi articole de pe Jurnal de design interior

Urcați?
Product added successful